reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
pysiu a gdzie jest to zarządzaj zaklądkami bo ja czegos takiego naprawde nie widzę;/

aaaaaa juz mam bo ja bralam szybka odpowiedz a nie normalną;P
dziekuje i zaraz wstawie swoje zdjecie z brzuszkiem
i czekam na komentarze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
20110417226.jpg tak wyglądam w 16 tygodniu

mam jeszcze do was pytanko, czy czujecie juz ruchy waszych malenstw bo to ponoc juz czas a ja nic nie czuje;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karolincia,z tego co sie orientuje to ruchy dziecka sa wyczuwalne miedzy 18 a 20 tyg.ciazy...
W drugiej ponoc szybciej...i nie ma co panikowac....

Ja w I ciazy poczulam w 18 tyg jak lezalam na plecach,a maz przez dotyk chyba ze 3 tyg.pozniej;)

p.s.nie pisz posta pod postem,w prawym dolnym rogu jest opcja "edytuj":)

a tak wyglądała dzidzia w 13 tygodniu;)
no właśnie ja się naczytałam z różnych źródeł że tak 18-22 ale to się liczy od miesiączki 18 czy od zapłodnienia? bo jeżeli ja jestem w 16 tygodniu od zapłodnienia to według miesiączki mam 2 tygodnie (około) dłuższą ciążę

Załączniki

• bobo.jpg
    bobo.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
malutki? ja na początku ważyłam 53 kilo i przez niedowage byłam w szpitalu, teraz mi sie wydaje, że taki wielki już mam. Troszkę mniej u mnie widać bo jestem wysoka 173 dlatego też może tak się wydaje. Ostatnio ubrałam się elegancko i szłam dumna z tego mojego brzuszka a koleżanki mówią ale pięknie wyglądasz, nic nie widać żebyś byla w ciąży;)

reklama
Do góry