Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Vinga śliczny Ja też sobie dzisiaj pooglądałam, ale niestety zdjęć w 3d nie mam a te z normalnego USG to w sumie takie "pomiarowe" więc nie ma co wstawiać
Niedługo w połowie stycznia robię badanie połówkowe to będę miała kilka zdjęć z 3D!
Fifka, aż do połowy stycznia czekać będziesz po porodzie je zrobisz?
A ja pomyślę które wstawić... bo w sumie też miałam same pomiarowe Albo przekrój przez brzuszek, czy widok kręgosłupa
Ale może pokażę jak mi brzuszysko wywaliło Mimo że moja kochana mama dziś stwierdziła "brzuch Ci wywaliło bo gruba jesteś"
I co ciekawe... Pani doktor dziś na badaniu znalazła mój jedyny ocalały jajnik Mimo że przez 4 lata żaden lekarz znaleźć go nie mógł...
Po ciąży pozamacicznej i guzie pozbyłam się jednego, a drugi był oskubany z powodu cysty.
I gdzieś się schował (ponoć tak może być), może za jelitem. Bawił się w chowanego 4 lata... ani super lekarze, ani super sprzęt nie wygrali z moim maluszkiem Ale wiedziałam że jest bo pracował co miesiąc
Fifka, zaraz ochrzan dostaniemy, że nie w temacie piszemy