Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kobieto!!! Nie wiesz co mówisz... Ja bym wiele dała żeby był o ok 1/3 mniejszy. Kiedyś nawet planowałam operacyjnie zmniejszyć. Ale zobaczyłam film jak to się robi i zrezygnowałam...
Dziewczyny Wy zgrabniurtkie jesteście
Ja przed pierwszą ciązą też byłam zgrabna ale ... potem mi saie przytyło i koniec ze zgrabnością
Ale wróce do mojej sylwetki , wrócę. Ostatnia ciąza i potem powalcze. Nie będe slonicą o nie !!!!
Dziewczynki, ależ Wy już macie brzuszki fajne... u mnie tez juz widac I się już ciązy nie ukryje...ja narazie w glowie nie mogę sobie przestawic ze to nie z przytycia tylko z ciąży...taka wariatka jestem...
W weekend ruszam do krakowa, z kolezanka I jej corcia, bede robiła zdjęcia to pewnie wkleję jakąś fotkę
Fifka brzuszek przeslodki, cudny juz taki duzy masz chyba najwiekszy hehe Malinka brzusio zgrabniutki sie wyłania Sali widac ze ciazowy, bardzo fajny :-)
anisen ty slonik? gdzie ? czekam na zdjecia, przy trujce bedziesz taka zalatana ze nie bedziesz musiala zadnej diety wprowadzac, dzieciaczki cie wyrecza )
Fajne te brzucholki i dzidzie wszystkie az mi sie lezka kreci jakie slodziaki siedza w brzuszkach u nas
Dziewczyny, ale laski jesteście, brzucholki Wam służą.
Ja zawsze chudzinka byłam a teraz mam już 6 kg na+. Masakra. Z Olką przytyłam w ciąży 23kg, ale pół roku po porodzie nie było po tym śladu. Mam nadzieję na powtórkę z rozrywki