reklama

Galeria Styczniówek

reklama
Kobieto!!! Nie wiesz co mówisz... Ja bym wiele dała żeby był o ok 1/3 mniejszy. Kiedyś nawet planowałam operacyjnie zmniejszyć. Ale zobaczyłam film jak to się robi i zrezygnowałam...

Dziewczyny Wy zgrabniurtkie jesteście :)
Ja przed pierwszą ciązą też byłam zgrabna ale ... potem mi saie przytyło i koniec ze zgrabnością :(
Ale wróce do mojej sylwetki , wrócę. Ostatnia ciąza i potem powalcze. Nie będe slonicą o nie !!!!

Dziewczynki, ależ Wy już macie brzuszki fajne...:):) u mnie tez juz widac I się już ciązy nie ukryje...ja narazie w glowie nie mogę sobie przestawic ze to nie z przytycia tylko z ciąży...taka wariatka jestem...
W weekend ruszam do krakowa, z kolezanka I jej corcia, bede robiła zdjęcia to pewnie wkleję jakąś fotkę:)

Fifka brzuszek przeslodki, cudny juz taki duzy masz chyba najwiekszy ;) hehe
Malinka brzusio zgrabniutki sie wyłania ;)
Sali widac ze ciazowy, bardzo fajny ;) :-)

anisen ty slonik? gdzie ? czekam na zdjecia, przy trujce bedziesz taka zalatana ze nie bedziesz musiala zadnej diety wprowadzac, dzieciaczki cie wyrecza :))
Fajne te brzucholki i dzidzie wszystkie az mi sie lezka kreci jakie slodziaki siedza w brzuszkach u nas ;)

Dziewczyny, ale laski jesteście, brzucholki Wam służą.
Ja zawsze chudzinka byłam a teraz mam już 6 kg na+. Masakra. Z Olką przytyłam w ciąży 23kg, ale pół roku po porodzie nie było po tym śladu. Mam nadzieję na powtórkę z rozrywki wakacje na Majorce.JPG

Oto ja przed ciążą z Olką.

Załączniki

• wakacje na Majorce.JPG
    wakacje na Majorce.JPG
    41,2 KB · Wyświetleń: 104
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry