reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria Styczniówek

Dziś na USG to jeszcze mniej było widać co tam jest między nóżkami, już uda robią się bardziej mięsiste, ale nic się nie majtało ;-). Chyba jedynie urodzenie dziewczynki da mi 100% pewność.
AGagsm ja jakoś tak na chłopca byłam nastawiona, nawet 5 lat temu mówiłam, ze drugie dziecko to będzie chłopczyk, bo oboje z mężem chcemy córeczkę. WIęc o przeczuciach to nie ma mowy z takim odgórnym nastawieniem. USG w 3 mscu a na nim rzekomo chłopczyk, utrwaliły mnie w tym przekonaniu. Wieść o dziewczynce to dla mnie pozytywny szok. Co do przebiegu ciąży to jest inna niż poprzednia, inaczej wyglądam i się czuje, al to chyba znaczenia co do płci nie ma
Ikasia ale śliczny brzuszek, taki zgrabniutki
Milusia śliczna Zosia. A te zdjecie sromu bardzo podobne do mojego zdjęcia sromu :-D. Ja już tyle fotek widziałam i widok jest na prawdę różny. Jedyne co się zgadza to brak siusiaka ;-)
Kasia śliczny brzuszek, już ci pępek wypiera
Tamtusia śliczne zdjęcia, super pamiątka

reklama
dziewczyny nic sie nie martwcie te wasze cipki fiutkami sie nie stana! :)) zebyscie widzialy wczoraj jajca z fifulcem mojego syna to byscie co do swoich cipek watpliwosci nie mialy :))))! naprawde juz sie nie stresujcie :DDDtyle ze z wczoraj zdjec nie mam bo to ip i glupio by bylo chyba prosic o zdjecie heh..;)

Bluelovi porównania nie mam, bo nikt mi nie pokazywał jak wyglądają jajeczka w pierwszej ciąży ;-). Ja też dziś fotek nie prosiłam. W sumie coraz gorzej jest uchwycić w kadr całość, albo ładne ujęcie. Widziałam wszytsko na własne oczy i mi to wystarczy, serduszko też słyszałam :tak:

Marika murcze no nie wiem czy dam rade finansowo...zobaczymy, najwyzej pok0jde i powiem ze chce okreslenie plci, a jak dziecko bedzie dobrze widoczne to 4d jak nie to bez 4 d, a jak nie pokaze plci to tez nie zaplace bo tu robia oddzielnie usg na okreslenie plci i to az 70 f ale wiadomo jak bedzie widac to zaplace.

AKuku moja siostra i koleżanka były na tym USG w 26tyg to było widać płeć i dzieciaczka. Te usg jest dużo dokładniejsze niż te które mają w gabinetach. Dziecko bardzo szybko rośnie i przybiera na wadze, widzę to po USG. Lekarz stwierdził, że potwierdzi płeć za miesiąc bo będzie bardziej widać w 30tyg . Tylko z moich obserwacji wynika, ze później też nie jest tak łatwo dostrzec, w związku z tym że uda są masywniejsze. Dziecko jest w pozycji embrionalnej, tyłeczek ma wypięty

reklama
Do góry