reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Galeria wrześniowych mamuś

ja sie ciesze ze przed nami wiosna bo podobaja mi sie sukienki jeansowe np taka
1295730598_160148641_1-Zdjecia--nowa-odziez-ciazowa-jeansy-ciazowe.jpg

reklama
Pora roku na rodzenie i chodzenie w ciazy tez mi sie podoba. zima byla makarbryczna na wielki brzuch;/ Snieg akurat tu lezal i balam sie, ze sie wywroce:) Lato fajniejsze:pP I nie trzeba przed wakacjami uwazac na kalorie:p Chociaz podobno w upalach sie puchnie... no zobaczymy, okaze sie i wyjdzie w praniu:-)

Ja młodego rodziłam w październiku i powiem wam że lato okropne było... Nogi miałam jak bańki ledwo japonki ubuireałam, jak chłodniej albo mokro było to w domu musiałam siedziec bo w żadne buty nie mgłam nogi włożyc... I temperature mocniej się odczówa bo z dodatkowymi kg... No ale mi pora bez różnicy ważne żeby zdrowe

mnie tez Jadzka pocieszylas:p Planowalam na caly lipiec do Polski przyleciec:p W Szkocji lata w zasadzie nie ma wiec problemu miec nie bede ale gdzies wygrzac dupsko musze:p

No niestety... Ja to lipiec-sierpień to na spacery wychodziłam o 9 rano i po 20... bo od słońca plam podostawac można, a poza tym słabo mi się robiło...

Ja z młodym w ciąże jak zaszłam to 60 ważyłam... teraz niestety też z nadwagą zaczynam... Z młodym prawie 30kg przybrałam... Eh boje się co to teraz będzie

Ja rodzilam 8 września. Lato bylo dla mnie MASAKRĄ. Byłam wielką, spuchnieta i pocilam sie jak świnia:). W domu lezalam przy wiatraczku a mąż mnie spryskiwal wodą ze zraszacza do kwiatkow. A lato bylo upalne!

SAM_1810.jpgH
WITAM WSZYSTKIE MAMUSIE:)
Chciałam sie przywitać , 2 pozytywne testy i potwierdzenie Gina :)
2 terminy porodu 1 na 28 sierpnia a drugi na 4 WRZEŚNIA.
Coś mi sie ten sierpień za szybko wydaje bo juz na sierpnióweczkach nam sie nie zgadzało ,wiec WITAJ WRZEŚNIU:)
ZDRÓWKA ŻYCZE !

Ostatnia edycja:
reklama
Piekne dwie kreski Love baby. Gratulacje:)

Laski czyli myslicie, ze wakacje w Pl nad polskim morzem to glupi pomysl?? Ja juz sie nastawilam... Moi rodzice nie przezyja jak nie przylecimy i nie beda mogli nad morzem spedzic z Luska swoja dwoch tygodni..

Do góry