reklama
agusia9915
Matka wariatka
wow KAsiad i kto by uwierzyl ze Oliwka ma nieweiele ponad 5 miesiecy....
moja reakcja była identyczna

WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Kasiad Susu i Agusia mają rację
Jak tak patrzę na tą fotkę z mężem to w życiu byśmy nie powiedzieli, że tam siedzi niespełna półroczne dziecko;-) Bardzo szybko rośnie ta Twoja Oli
I bardzo ładnie siedzi
Ciekawe czy w przyszłości będzie lubiła robić zakupy
;-)

Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Jak Kasiad ja bedzie zabierac to pewnie tak 
moja ostatnio polubiła roznego rodzaju hałasy . A tak wogóle to musisz miec dobry telefon Kasiad bo zdjecie wyszło bardzo ładne 

Też mi Oli tak jakoś dorosło wyglądała w tym koszu.
WolfiA, Oli juz lubi robic zakupy, zawsze z zaciekawieniem przygląda się kolorowym półkom w sklepie
Oliwieczka, Twoja imienniczka tez uwielbia hałasy, smieje się jak pies szczeka, a jak włączam pozytywkę w maskotce żyrafce, która wyje jak diabli, to dopiero pycho jej się śmieje
Telefon jest mojego męża, to palmtop - gps, telefon, aparat fotograficzny, kamera, odtwarzacz MP3 i komputer w jednym. Mi wystarczy prostszy teleon 
WolfiA, Oli juz lubi robic zakupy, zawsze z zaciekawieniem przygląda się kolorowym półkom w sklepie

Oliwieczka, Twoja imienniczka tez uwielbia hałasy, smieje się jak pies szczeka, a jak włączam pozytywkę w maskotce żyrafce, która wyje jak diabli, to dopiero pycho jej się śmieje

Oliwieczka
Oliwieczka
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Oliweczka nawet mój Victorek zapatrzył się tak bardzo na Twoją Zosię, że po kilku minutach mi zasnął;-) I naprawdę ładniutka z niej dziewczynka jak śpi
( i nie tylko
)

reklama