reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Kasiad Susu i Agusia mają rację:tak: Jak tak patrzę na tą fotkę z mężem to w życiu byśmy nie powiedzieli, że tam siedzi niespełna półroczne dziecko;-) Bardzo szybko rośnie ta Twoja Oli:tak: I bardzo ładnie siedzi:tak: Ciekawe czy w przyszłości będzie lubiła robić zakupy:confused:;-):-D

Jak Kasiad ja bedzie zabierac to pewnie tak :-D:-D moja ostatnio polubiła roznego rodzaju hałasy . A tak wogóle to musisz miec dobry telefon Kasiad bo zdjecie wyszło bardzo ładne :tak:

Też mi Oli tak jakoś dorosło wyglądała w tym koszu.
WolfiA, Oli juz lubi robic zakupy, zawsze z zaciekawieniem przygląda się kolorowym półkom w sklepie :tak:
Oliwieczka, Twoja imienniczka tez uwielbia hałasy, smieje się jak pies szczeka, a jak włączam pozytywkę w maskotce żyrafce, która wyje jak diabli, to dopiero pycho jej się śmieje :-D Telefon jest mojego męża, to palmtop - gps, telefon, aparat fotograficzny, kamera, odtwarzacz MP3 i komputer w jednym. Mi wystarczy prostszy teleon :laugh2:

Spij nocą śnij niech zły sen Cię nigdy więcej nie obudzi, teraz spij
Niech dobry Bóg zawsze Cię za ręke trzyma kiedy ciemnie wiatr
Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic,
chwila która trwa może byc najlepszą z twoich chwil...

Oliweczka nawet mój Victorek zapatrzył się tak bardzo na Twoją Zosię, że po kilku minutach mi zasnął;-) I naprawdę ładniutka z niej dziewczynka jak śpi:tak: ( i nie tylko:tak::-D)

reklama
Zosieńka ślicznie śpi po jedzonku :-)

Kto wie, jak się nazywa to nakrycie głowy, które Oliwka ma na zdjęciu :confused: Chciałam wrzucić filmik z Oli w tym nakryciu głowy do netu i nie wiem jak go zatytułować :confused:

Do góry