reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Mysia, to akurat nie jest piżamka dwuczęściowa, tylko pajacyk, ale taką piżamkę dwuczęsciową też mam i muszę Ci powiedziec, ze to super sprawa. Dostałam ją od koleżanki i też się rozglądam za drugą dwuczęsciówką na zmianę. Śliczne piżamki są w Smyku, ja upatrzyłam sobie taką dziewczęcą, kosztuje 29 zł, ale dla chłopca na pewno też są. Niestety ten wzór, który sobie upatrzyłam jest tylko w rozmiarze 74 a jak potrzebuję 80, ale czekają na dostawę.
A te skarpetki ze słonikami to dostałam od koleżanki, chociaż są już mocno zużyte, to Oliwka je bardzo lubi, bo mają wmontowane grzechotki.

reklama
To chyba wybiorę sie do smyka...choć ta hawajska piżamka mi się podoba...tylko czy kolor czerwony..nie wiem..:-:)zawstydzona/y:

reklama
Do góry