reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Uwielbiam zdjecia dziewczynek lutowych.Prawie wszystkie maja takie "zgrabne" nozki,kocham ich obwazanki:-D:tak:.Tosia swietnie wyglada z nozkami na boki:-D.Ludzie nic nie komentuja?:-)
E-lona masz niezlego przystojniaka,ma takie meskie rysy:tak::-)

Konrad ostatnio potrafi uspiac na brzuchu,ale z opuszczona pupa.Dlatego wyjmuje mu poduszke na noc,bo czesto sie budzi w tej pozycji(wierciołek:-D):tak:

reklama
Martula25 a moze Tosia joge uprawia, a Ty myślisz, że to klimę włącza ;-) Przezabawna poza. Mój berbeć miał cały zestaw dziwnych póz, ale w gondoli- jak na razie w spacerówce siedzi (lub śpi;-)) spokojnie.
E-lona Daniel to prawdziwy przystojniacha:tak: A jaki fotogeniczny.

Wszystkie lutowe dziewczynki są cudowne. Jak tak na nie patrzę, to nabieram chęci na dziewczynkę. Chyba będziemy musieli z mężem nad tym popracować :rofl2:

Alex ostatnio bez przerwy w nocy przewraca się z pleców na brzuszek, a na dodatek tak się poprzesuwa, że śpi w poprzek łóżeczka- ostatnio prawie dostałam zawału jak się obudziłam i to zobaczyłam- na dodatek mój mały smyk miał obie nóżki poza szczebelkami:eek::baffled::angry:I spał smacznie..........:-p

Dziewczyny dzięki za komplementy dla Daniela.
Ja też marzę jeszcze o córeczce, którą mogłabym w sukieneczki ubierać, robić kucyki, warkoczyki, ...

no wszystkie dzieciaczki jak zwykle piekne.

Kasia, Martula, moj martys tez chetnie teraz sypia w takiej pozycji na brzuchu. i ja sie coaghle boje smierci lozeczkowej. i budze sie co pol godziny. nie boicie sie tego??

Kasia, Martula, moj martys tez chetnie teraz sypia w takiej pozycji na brzuchu. i ja sie coaghle boje smierci lozeczkowej. i budze sie co pol godziny. nie boicie sie tego??
Ja się nie boję :no: Widzę, że Oli układa głowę na bok tak, że może spokojnie oddychać, a jak robi się jej duszno to przekłada głowę w inną pozycję. Bałabym się, gdyby była młodsza lub słaba.

Ja Daniela od dawna na brzuszq do spania kładę. Na początq się bałam, ale jemu się tak najlepiej śpi. Główkę ma na bok i jest ok.

Majka z powodu kolki śpi na brzuszku od urodzenia. Ostatnio rozmawiałam na ten temat z pediatrą, która potwierdziła, że jest to pozycja najlepsza na stawy i że etap śmierci łóżeczkowej mamy już za sobą.

lilkate, czasami wkręcam sobie taką schizę i za dużo myśle o tym, że ona śpi na brzuszku. początkowo ją przekładałam, ale na nic się to zdało, bo ona zaraz spowrotem się przekręcała...Myślę jednak tak ja Kasiad, że teraz nasze dzieciaczki sa już tak silne, że mogą przekręcac główkę jak coś im nie pasuje. Jedyny problem mam taki, że Tosia owszem umie sie przekręcić z pleców na brzuch, ale spowrotem juz nie:-:)tak:więc jak jej się pozycja brzuszkowa znudzi to się budzi i stęka:-)

reklama
Do góry