reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Jenniowe fotki z roczku:-)
oh jak by do tego sie zabrac

ale pycha

Jenni nie zdmuchnela swieczki chrzestny mi pomogl

to ja z moja chrzestna

moj prezent

zobaczylam cos ciekawego

Sara to ma ciężkie życie, musi za mamę deklaracje wypełniać (widzieliśmy) i sprzątać. Agnieszko, daj trochę odpocząć temu biednemu dziecku!!!! Słodka!!!!
Jenni widać, ze przejęta ta całą uroczystością. Ale torcik musiał jej smakować.

i pomyślec ze rok temu te szkraby byly jeszcze w naszych brzuszkach...:tak:
jenni slodziara tak samo jak jej torcik...zreszta wszystkie nasze lutowe dzieciaczki przesliczne.
caly czas was podczytuje ale jakoś do pisania nie mogę się zabrać....:dry:
hihi u nas imprezka szykuje się w piątek....wszystkiego naj lutowe pociechy od cioci sawy:tak::-D:tak:

no Jennny slodziak w urodzinki:tak: bardzo podobał mi sie jej komplecik ten brązowy:tak:
sawa odzywaj sie cześciej bo tez rzadko tu bywasz:sorry2::blink:

no Jennny slodziak w urodzinki:tak: bardzo podobał mi sie jej komplecik ten brązowy:tak:
sawa odzywaj sie cześciej bo tez rzadko tu bywasz:sorry2::blink:

Ten komplecik to osobno skompletowalam :tak: na urodzinkach goscie mysleli ze go kupilam jako komplet a ja wyciagnelam spudniczke i myslalam co tu do niej dobrac i wyszlo na ta bluzeczke :tak:

reklama
Do góry