Witam serdecznie  

Dziewczyny czy możecie pomóc nam wybrać dobrą klinikę do in vitro? Ogólnie jestem z okolic Lublina, bierzemy jednak pod uwagę różne lokalizacje.
Partner ma bardzo słabe plemniki. Chciałabym znaleźć dobrego specjalistę, który w miarę możliwości zajmie się nami indywidualnie a nie poleci z góry ustalonym schematem. Raz czytam, że najlepiej wybrać jakąś "sieciówkę", innym razem że wręcz przeciwnie. Jakoś nie mam zaufania do Lublina. Widziałam sporo dobrych opinii o Oviklinice, ale boję się, że większość pozytywnych opinii wiąże się z prowadzeniem ciąży a nie in vitro. Widziałam też pozytywne opinie o Bocianie w Białymstoku. Pomóżcie, plisss

Dziewczyny czy możecie pomóc nam wybrać dobrą klinikę do in vitro? Ogólnie jestem z okolic Lublina, bierzemy jednak pod uwagę różne lokalizacje.
Partner ma bardzo słabe plemniki. Chciałabym znaleźć dobrego specjalistę, który w miarę możliwości zajmie się nami indywidualnie a nie poleci z góry ustalonym schematem. Raz czytam, że najlepiej wybrać jakąś "sieciówkę", innym razem że wręcz przeciwnie. Jakoś nie mam zaufania do Lublina. Widziałam sporo dobrych opinii o Oviklinice, ale boję się, że większość pozytywnych opinii wiąże się z prowadzeniem ciąży a nie in vitro. Widziałam też pozytywne opinie o Bocianie w Białymstoku. Pomóżcie, plisss

nie wiem gdzie ja wyszukali, ale znalezli
 nie wiem gdzie ja wyszukali, ale znalezli 
 jesli Ty jestes zdrowa i przebadana to tylko kwestia znalezc tego silnego plemniczka i ani sie obejrzysz a bedziesz w ciazy
 jesli Ty jestes zdrowa i przebadana to tylko kwestia znalezc tego silnego plemniczka i ani sie obejrzysz a bedziesz w ciazy po pół roku brania mamy aktualnie 99% uszkodzonych i 0% prawidłowych. W grudniu było 100% uszkodzonych. Niby poprawa jest, ale jak widać niewystarczająca
 po pół roku brania mamy aktualnie 99% uszkodzonych i 0% prawidłowych. W grudniu było 100% uszkodzonych. Niby poprawa jest, ale jak widać niewystarczająca 

do końca maja jesteśmy w Holandii i jak tylko wrócimy do Polski-zaczynamy działać
 do końca maja jesteśmy w Holandii i jak tylko wrócimy do Polski-zaczynamy działać  dziękuję za wskazówki i dobre słowo. Życzę Wam wszystkiego dobrego
 dziękuję za wskazówki i dobre słowo. Życzę Wam wszystkiego dobrego