ja robiłam wszystkie 3 USG u dr Wiechecia na pl. Szczepańskim. Koszt badania 200 zl, u nas na szczescie za kazdym razem wszystko bylo ok. Wyniki z cytomegalii wyszly niepokojace, wiec wolalam wiedziec wczesniej czy maluch rozwija sie dobrze. Pomimo czestej obsowy w czasie ok 15-30 min jestem bardzo zadowolona. Lekarz bardzo mily, dokladny, wszystko tlumaczy a nie mruczy pod nosem cos w zargonie medycznym i wyrzuca z gabinetu, gdy minie czas badania. Mamy super filmiki i zdjecia naszego malucha. Jestem wielka farciara, bo widzialam juz najsliczniejszy usmieszek na ziemii, a lekarzowi udalo sie go uchwycic na zdjeciu. Najlepsza pamiatka jaka mam 
, a przełączenie na 4d polegało głównie na tym, że pani doktor zatrzymywała obraz i kombinowała z ostrością... Pobadała i pomierzyła chyba wszystko. Byłam dwa tygodnie temu na targach Mother&Baby i dostałam się na usg do dr Totko z Ujastka - badanie trwało prawie tyle samo, a dużo dokładniej tłumaczyła nam co robi, pomierzyła wszystko jak na połówkowym, na dłużej przełączyła na 4d i pozwoliła po prostu nacieszyć się widokiem córci, zdjęć dostaliśmy kilka (co prawda nie na papierze foto, jak w Volumedzie, ale dla mnie liczy się widok córci a nie połysk...) - nie zapłaciłam nic...