reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

moim zdaniem to dzieciatkom zęby powinny wychodzić bezboleśnie - ktoś źle to wymyślił

teraz Kubas odsyspia zarwaną nocke

reklama
masz rację aqua!

u nas też zaczyna się coś kroić - dzisiaj Agatka spała niespokojnie, niani każe się przytulać i nosić, znowu wkłada rączki do buźki - coś się dzieje:baffled:

Mateusz przez ostatnie kilkanaście dni ślini się na potęgę a dziś odkryłam małą białą plamkę na miejscu prawej dolnej czwórki :tak:
Pozdrawiam

u nas chyba 5 wyszła:baffled::baffled:albo coś się poprzesuwało:-D ale tylko raz mi się ją udało posmarować, bo Iga nie daje sobie już palca do buzi włozyć, od razu ma odruch wymiotny:szok: niech to już się skończy i będziemy się od cyca odstawiać, bo ze mną już całkiem źle, astma mi żyć nie daje:-:)-(

u nas dziś była ostra noc - w zasadzie od 21 Agatka budziła się non stop i popłakiwała przez sen, musiałam być obok niej i koniec!!
po 2 to już tylko na rękach spała, więc siedziałam z nią na sofie, o 4:01 odłożyłam do łóżeczka, bo myślałam, że mocno usnęła, o 4:08 już się obudziła :laugh2: 7 minut spałam hihihhi

za to o 6 tak mocno usnęła, że nic jej nie ruszało:cool2: pewnie teraz odsypia zaległości nocne;-)

no i nie wiem - czy to ząbki czy wina duszonej cebulki z wątróbką, którą zjadłam

Osinko, u nas dokładnie to samo (no może nie co do minuty:-))więc to chyba zębole bo ja wątróbki z cebulką niestety nie jadłam;-)
a dajesz jej wtedy cyca jak się budzi?? bo Iga za każdym razem wypluwa smoka i przez sen krzyczy mniam, mniam..no i gryzie mnie coraz mocniej ale nie mam sumienia na nią krzyczeć. jestem obolała jak na początku karmienia:wściekła/y::wściekła/y:

Brianek juz tak ladnie przesypial cale nocki a tu teraz budzi sie raz w nocy zastanawiam sie co moze byc przyczyna zeby czy co:confused::eek:

u nas dwie ostatnie noce-istna katorga. placz, wycie i spanie tylko na miom brzuchu.
i dzis juz odkrylismy o co chodzilo-lewa dwojka sie bieli pod dziaselkiem :tak: no to dalismy ju zdzis panadolek, jak narazie spokoj ale ciii... zeby nie zapeszyc ;-) :-D

reklama
u nas dzisiaj na noc też poszedł w użycie czopers bo Kuba popłakuje w nocy budzi się - męczą go te dwójki i narazie też jest ciszzzzaaaa.....

Do góry