reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a moj mezulo robi nam pizze, miala byc na obiad ale pieczarek nie bylo...
stwierdzilismy ze i bez pieczarek zjemy wiec teraz siedzi i pichci :-D
mjami mjami juz mi slinka leci :-p

reklama
oooo cola mjami mjami tez uwielbiam :tak:
no wlasnie my zawsze z pieczarkami...
Future chcesz cos z gorzowa jutro? Bede wracac ok 19.00 moge ci po drodze cos kupic jak cos pilnego masz

Future- mój jeszcze się tak kręci i młoda czasem też ale coraz mniej już.
Megi- u nas jest podobnie, kiedyś nawet się żaliłam, że mnie młoda wpienia bo mi Arka męczy, możliwe ze baby takie są zaborcze.

Moje też jedzą wszystko, chociaż Olka się robi teraz bardziej wybredna i widzi co ma na talerzu i nie wszystko jej się da wcisnąć, ma już swój gust kulinarny.

Dobranoc dziolchy :-)

larvunia ale smaka robisz ta pizza dobrego masz chlopa ze ci tak pitrasi :tak: ja musze zadowalac sie pizza mrozona :-D
ale na szczescie jest tu bardzo dobra z tunczykiem moja ulubiona :tak:

a teraz zajadam czipsy i popijam kubusiem haha :-) swieza dostawa sokow z Pl :tak:
takze tez nie za bardzo zdrowo na noc ale co tam...

co do jedzenia to szymon jest raczej wszystkozerny a Hanka wybredna :tak: ktora nie je prawie zadnych warzyw,sosow i mies jedynie piersi z kuraka,mielone,i kurczak :tak: zupy tez je tylko rosol..:tak: a warzywne sa bee...wkurza mnie ona pod tym wzgledem :tak:

Megi moze zuzia ma dzisiaj zly dzien :baffled: czy zawsze tak traktuje malego?..

To tyle uciekam zaraz pod kolderke :-)

spoko Future, jakbys nie jaechala a cos chciala to pisz esa bo ja juz z rana jade z moim, bo jednym autem
spokojnej nocy laski
kurde jak Fruciu kaszle z nowu :baffled:

reklama
Do góry