reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej witam się i na razie tyle bo czas goniiii

No jestem mam chwile.
madziarenka smutne to co napisałaś.. współczuję..
kroma dzięki wiesz za co. Wczoraj byłam u babci od rana do wieczora także nie miałam jak odpisać Ci wcześniej.
Mycha super, że macie mieszkanko zazdroszczę :tak:;-)
marzenka ale masz kochanego synka :) jak tam w pracy?
Future ale jestem ciekawa co tam u Ciebie siedzi :))
Blond jak się czujesz dzisiaj? Kiedy Twój M wraca?
Yola daj znać jak tam w domku ogarniacie sytuację, jak tatuś się czuje w nowej roli? I przede wszystkim jak Ty się czujesz

Pozdrawiam wszystkie mamunie

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Ja po pracy, obiadek zjedzony, szkoda że dziecko nim wzgardziło:dry:

Ja tylko na chwilę wpadłam się pochwalić że dziecko mi się do przedszkola dostało :-)

Hej......
u nas nic nowego...
pogoda jakas dziwna jakby chcialo padac :confused:

Aneteczka to super ze synus sie dostal bedzie przedszkolaczek :-):-) mowisz ze pogardzil obiadek ja dzis tez uslyszalam od hanki ze dziwna zupa jakas bez smaku :wściekła/y:..najlepiej jej codzien to spagetti robic :tak:

Mycha to chyba dobrze ze mezus przedluzyl pracke zawsze to wiecej kaski wpadnie a ty chyba sie juz w miare przyzwyczailas ze jestes sama z maluchami ?..:cool2:

Megi jak tam wrociliscie juz do domku?..

Madziarena smutne to...szkoda kolezanki taka mloda...mam nadzieje ze jakos bedzie u niej..oby lepiej :-)

Yolanta jak tam jestescie juz w domku?...chcialam napisac ze mamy obie synkow z 7 maja :-)..

No i to chyba tyle w temacie ;-);-) bede robic na kolacyjke brokuly zapiekane z serem :tak:ide poszykowac :-)

hello
wlasnie wrocilam z pracy i pierwsza wyplata juz na koncie:-Djak milo :tak:
aniolek dziekuje ze pytasz;-)w pracy ok nie moge narzekac sie juz przyzwyczailam i jest ok....chociaz w spozywce zawsze jest cos do roboty:tak::tak:
zmykam bo idziemy do parku z mlodym
aneteczka super ze sie dostal:tak: a do tego prywatnego?

marzenka- nie, nie do prywatnego, do miejskiego, ciesze się bo zawsze kilka stów w kieszeni zostanie.

my właśnie z piaskownicy wróciliśmy, młody tyle piachu mi w przedpokoju zostawił ze szok.

anateczka gratulacje dla przedszkolaczka :)
marzenka fajnie ze Ci się podoba i że z wypłaty jesteś zadowolona :tak:

ja znów sama z Kubusiem.. mama u babci pomaga jej zakupy robić, chodzi z nią do lekarza itd.. Obawiam się, że nie uda się pójść do pracy z tego powodu, bynajmniej dopóki babcia nie dojdzie całkiem do siebie.. Mamy brat mieszka z babcią, ale pracuje także nie można na niego za bardzo liczyć:dry: Kuba coś pokasłuje hmm nasmaruje go na noc i mam nadzieję, że przejdzie.. Sama nie wiem kiedy należy iść do lekarza, jak rozpoznać coś poważniejszego niż zwykłe pokasływanie..

reklama
Do góry