hej
cos czuje ze bez antybiotyku sie nie obejdzie:-(mlody co kilka godzina ma goraczke..wczoraj od 19 juz spal...dzis juz obudzil sie z goraczka wprawdzie 38stopni no ale jednak...i do tego ten kaszel straszny..nigdy takiego nie mial

ja niespie od 4-30 z mala przerwa bo udalo mi sie zasnac jeszcze.....trzeba bylo meza pozegnac bo dopiero jutro wraca;-)
kroma kiecke za 50zl to tanio dostalas:-)i bardzo dobrze:-)obys nie musiala rajstop zakladac;-)
i bardzo malo przytylas jak na taki etap ciazy

mi chyba w tydzien czasu skoczylo do 3 kg wiecej niewiem ja to mozliwe.no chyba ze stara waga mi zle pokazywala bo teraz mam nowa.....ale sie nie przejmuje jest ok;-)lekarz tez powiedzial ze jest ok....teraz stoi w miejscu od dluzszego czasu raczej przez to ze wieccej ruchu;-)
jadzka ja tez wlasnie niewiem na ile se moge pozwolic z kupowaniem..tez niechce przesadzac ale jak tu sie powstrzymac od tych sukieneczek

co innego gdybym miala juz dziewuche to bym pewnie tak nie przezywala a tak radosc rozpiera;-) mnie w czerwcu czeka wyjazd do brata ..od razu odwiedzi sie sandre zobaczymy jak sie ma po chemi....ale tez bede musiala wtedy jechac i uwazac zeby dawid zadnego kaszlu nie mial ani nic bo od razu zlapie mloda..no i co dla takiej 5latki kupic ty?tymbardziej ze na koniec maja ma urodziny.....ty tez pewnie sie cieszysz cio ze dziewczynka?

ciekawe co tam madziarena w brzuszku ma

przydal by sie chlopaczek forumowy

to co najpierw zamierzacie robic ?pewnie od srodka zaczynacie;-)
owca nam sie podziala..pewnie zabiegana jest;-)