reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
marzenko a dziękuję już o niebo lepiej. Wzięłam ibuprom zatoki i jak ręką odjął:tak: .....430gram, jak to słodko brzmi:-D dobrze że wszystko pięknie;-)
Czekam na mężusia młody śpi, Zuzia z dziećmi na placu gania...spokojne po południe.

megi mnie dzisiaj tez bolala glowa myslalam ze mi łeb rozsadzi ale przypomnialam sobie ze zjadłam tylko sniadanie i przez caly dzien nic nie jadlam i z glodu mnie tak:confused2:

hejka

Ja byłam na szopingu, bo M musiał kupić sobie garnitur na wesele. Udało mi się kupić sukienkę na wesele za 50 zł, więc jestem tak jakby ubrana. Tylko buty i modlić się żeby nie było za gorąco i wtedy rajty założę.

Mnie też głowa bolała jak nigdy ale tylko momentami. Teraz mnie oczy męczą bo wieje i pyłki mi wchodzą w soczewki. Chyba trzeba odwiedzić okulistę.

Ciasteczko- mój M ma tak jak głodny to go głowa boli. A jak po ortodoncie?
Megi- trzymaj się i niech ta motywacja wraca do ciebie.
Marzenka- to fajnie, że mała się dobrze rozwija.
Madziarena- ja się modlę żeby nie było upałów, bo ja mam problemy z nogami i mi puchną. Już wytrzymać nie mogę. W tamtej ciąży jak były upały to musiałam krwiaki usuwać tak mi ciśnienie poszło w żyłach. Ja mogę się wygrzewać jak jest słońce i nie ma zimnego wiatru. Dzisiaj gdyby nie wiatr to bym cały dzień mogła leżeć na słońcu.
Ja jak na razie mam 6 kg na plusie, jeszcze wchodzę w spodnie normalne. Ale wolę legginsy nosić, jakoś wygodniej. Mam ciążowe jedne spodnie to jeszcze są zaluźne.

MARZENKO oczywiście że fajnie ciuszki kupowac, ja się wstrzymuję bo wolę miec kilka razy potwierdzoną płec :p bo jak nakupie różowych a chłopak będzie? Oczywiście jak ktoś będzie mi chciał dac ubranka na dziewczynke to będe brac, no a w lipcu będe miała jasnośc co potrzebuje... Ja trójkołowego napewno też bym nie brała, no i napewno nie ze skrętnymi kołami :p Fajnie że na wizycie oki...

MADZIARENA czekaj na ruchy, napewno niedługo do ciebie zastuka maleństwo

EZOJA gratulacje dla Misiuli... Masz prawo byc z niej dumna :-) Niedługo lato to i siusiu załapie szybciutko...

KROMA ty to jak ja widze puchnących nóg się boisz... Jak sobie przypomne jak z młodym miałam balony że tylko japonki w gre wchodziły... Ja wogóle słońca to jak najmniej... Jak z młodym na dworze to się pilnuje i w cień uciekam... Boje się że mi w ciąży wrócą plamy od słońca...

Dziś młody miał pobraną morfologie, troszke zapłakał bidulek, ale zaraz sam się usprawiedliwiał że nie bolało :p

No i byliśmy uruchomic pierwszą transze budowlaną, więc startujemy, nareszcie stary bank się obudził i nam papier wystawił...

hej
cos czuje ze bez antybiotyku sie nie obejdzie:-(mlody co kilka godzina ma goraczke..wczoraj od 19 juz spal...dzis juz obudzil sie z goraczka wprawdzie 38stopni no ale jednak...i do tego ten kaszel straszny..nigdy takiego nie mial:zawstydzona/y:
ja niespie od 4-30 z mala przerwa bo udalo mi sie zasnac jeszcze.....trzeba bylo meza pozegnac bo dopiero jutro wraca;-)
kroma kiecke za 50zl to tanio dostalas:-)i bardzo dobrze:-)obys nie musiala rajstop zakladac;-)
i bardzo malo przytylas jak na taki etap ciazy:tak::tak:mi chyba w tydzien czasu skoczylo do 3 kg wiecej niewiem ja to mozliwe.no chyba ze stara waga mi zle pokazywala bo teraz mam nowa.....ale sie nie przejmuje jest ok;-)lekarz tez powiedzial ze jest ok....teraz stoi w miejscu od dluzszego czasu raczej przez to ze wieccej ruchu;-)
jadzka ja tez wlasnie niewiem na ile se moge pozwolic z kupowaniem..tez niechce przesadzac ale jak tu sie powstrzymac od tych sukieneczek:-Dco innego gdybym miala juz dziewuche to bym pewnie tak nie przezywala a tak radosc rozpiera;-) mnie w czerwcu czeka wyjazd do brata ..od razu odwiedzi sie sandre zobaczymy jak sie ma po chemi....ale tez bede musiala wtedy jechac i uwazac zeby dawid zadnego kaszlu nie mial ani nic bo od razu zlapie mloda..no i co dla takiej 5latki kupic ty?tymbardziej ze na koniec maja ma urodziny.....ty tez pewnie sie cieszysz cio ze dziewczynka?:-Dciekawe co tam madziarena w brzuszku ma:-Dprzydal by sie chlopaczek forumowy :tak:
to co najpierw zamierzacie robic ?pewnie od srodka zaczynacie;-)
owca nam sie podziala..pewnie zabiegana jest;-)

Ostatnia edycja:
hej laski
marzenka zdrowka dla mlodego:tak:,
kroma a dzieki, przez to ze wypadaja jej mleczne zeby i rosna stale a aparat srdedio dziala ale dziala
za miesiac staly na dolne zeby
kiecka za 50zl super, ja sobie tez ostatnio kupilam za taka kase:-D ja lubie sukienki:-)

reklama
marzenka ja czasem tez kupie w lumpie jakas kiecke ale czasem ciezko cos dostac
fajnego i jeszcze zeby dobrze na mnie lezalo:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry