reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ania a jak ta imprezka wlasnie??

a moze i od piwa czort to wie....
ale teraz chyba cos wisi w powietrzu moji kuzyni tez 2 dni sie meczyli brzuchy bolaly srali..a pozniej przeszlo jak reka odjal...:tak::tak:

mezus moj wlasnie wrocil z nocki z zakupami z biedronki :-):-):-)
ide rozpakowac...
przywiozl moje ulubione czipsy pomidor w ziolach beda na sniadanko
:-D:-D

reklama
magda- ladne mi sniadanko :)
nie wiem od czego ale normalnie nie mam sily na nogach stac jak by nie moje byly wklasnie parze miete z rumiankiem i bede zaraz pic

ciasteczko- a no co weekend beda zjazdy;/

Ostatnia edycja:
aniu kup sobie gastrolit postawi cie na nogi wyrowna poziom wszystkiego
a ja zaraz uciekam ide po zakupy bo przeciag w lodowce:-D

a mnie juz kawka sie konczy....

oj te zakupy codzien mozna byloby kupowac do lodowki hehe
:-):-)

Ania nie mozesz isc do domu jak zle sie czujesz??

a ja znow mam problem boli mnie znow zab
zzarlam tabletke moze przejdzie ale zauwazylam ze codziennie rano mnie boli...a ja zamiast isc do dentysty to nie ide ale cholernie sie boje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i nie moge sie przemoc :no::no::no:
a dentyste mam u siebie w klatce na parterze :-D:-D:-D

oj madzia to witaj w klubie:-D
mi sie taka dziura zrobila po porodzie ze moj sie wkurza ze nie ide,aja jak mam isc to tylko prywatnie i najlepiej to do szubzdy w m-czu bo ona delikatna,ale nie bede miala wyjscia i pojde tu gdzies wtedy jak bede miala juz ubezpieczenie bo szkoda kasy.
kurde a ja niewiem co zrobic,ciagle szukam tej diany na necie ale nic,kurcze i wychodiz na to ze w pazdzierniku bede musiala gdzies wydac ok 150zl bo musze do gin,mam nadzieje ze do tego czasu bede miec zalatwionego kuronia to pojde na kase chorych wtedy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ania pr kuruj sie kochana

hehe madzia u mnie tez sie konczy kawa:-D:-D:-D
musze leciec do netto bo niby promocja mleka nan a my je uzywamy i z 13zl na 9zl:-D:-D:-D:-Dmam nadzieje ze nie bedzie tak jak ztymi sloiczkami gerbera:-Dbo sie wsciekne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja wczoraj dawidkowi dalam do mleka gruszke hehe a dzis taki kupolec ze az w szoku bylam:-D:-D:-D:-Dchyba juz codziennie bedzie dostwalal gruszke na noc:-D

reklama
Do góry