reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien doberek
owca jestem ale wczoraj nie chcialo mi sie pisac:-p:-D i lepiłam te swoje bransoletki:-D a co do korkow my mamy to szczescie ze zazwyczaj w wakacje na jakis sie zalapiemy kiedy 5 km jechalismy godzine:sorry2:
u nas tez cieplo ale troche mglisto, wazne ze nie pada i ma byc cieplo oje oje:-D
marzenka super ze mala bez kolek, madziarena to powoli sie cos dzieje:tak:

reklama
A zeby bylo smieszniej jak wyjechalismy z korka moj chcial nadgonic czas hehe i co? za pewnym mostem stal bus i jeblo nam fotke akurat sie spojrzalam i tak ostro walnelo mi po oczach pieknie..jestem ciekawa ile moj przekroczyl i jaka tam byla dozwolona predkosc okaze sie..nasz pierwszy mandat w De :-D

Madziarena cos sie dzieje powoli , jeszcze troszke i sie rozkreci :-)

owca:-D w de mandaciki tanie nie sa:sorry2: my jak jechalismy kiedys do poznania to musielismy sie sprezac i to bardzo,ale udalo sie:-D ja to smigam przepisowo nawet po S3 jade 120 ale 3/4 osobo jezdzi jakby to byla autostrada i to niemiecka:baffled:

no ciacho zobaczymy hehe moj sie wkurzyl i sie naklnal haha :-D
to mu mowie i po co bylo jechac tak szybko jak za chwile byl nasteony korek i to nadrabianie nie pomoglo haha..:-p
jechalismy jakies 180 km /h :tak: juz sie boje ile tam bylo dozwolone :szok:
nie ma co gdybac zobaczymy kiedy przyjdzie..
bedzie pamiatka do rodzinnego albumu :-D

Spadam do sklepu cos na zupe kupic i chyba leczo zrobie :tak:

oj moj by tak samo miesem rzucal, zreszta jak ja siedze za kolkiem to tez nie szczedze kwiecistego slownictwa na co niektórych
a to rozumiem ze nie autostrada tam jechaliscie? a sa juz u was ograniczenia na autostradach?
pamiatka jak sie patrzy w ramki i na sciane:-D:-D
ja mam z wczoraj rosół przerobie na pomidorowa i gitara:-D

A ja zrobilam juz leczo wszystko ladnie pieknie tylko za duzo mi sie pieprzu sypnelo :angry:
do tego pomidorowke na jutro mam juz gotowa :tak:
a na dzis ziemniaki i golabki :tak:

Ciacho autostrada jechalismy :tak: byl taki zakret a u gory most i oni nieraz tam sie chowaja :tak:
zdazylam tylko zobaczyc ze stal bus i napewno mieli ustawiony radarek bo kiedys tak widzialam wlasnie :tak:
ma moj malzonek nauczke :-D
Ograniczenia sa w niektorych miejscach jest 80 , 120 roznie wlasnie :tak: a w niektorych nie ma wcale i nie wiemy ile tam bylo :rofl2: duzo radarow tez poustawiali jakis czas temu , w jednym miejscu stoja az 4 kolo siebie :szok: wiec trzeba uwazac a o ciemku nie widac jak sie jedzie :no:

owca golabki zdobyczne;-):-D dobrze macie:-) trzeba na znaki patrzec;-)
po ciemno to ciezko wiem cos o tym a co do radarow to u nas tego jak mrówek, zrobili kierowcow dojne krowy, ale wydoja tylko "głupich" dlatego ja wole nawet mniej jechac niz zaplacic
postaw od razu dzbanek wody jak takie ostre ci wyszlo:-D

a no ciacho zdobycze na obiad :-D
poszukalam w necie taryfikator mandatow i nie przestraszylam :szok:
jesli przekroczylismy o 60 km a tak moglo byc to mandat jest 280 euro :szok: i zakaz prowadzenia auta przez 2 miesiace :szok:
matko swieta jak tyle nam przyjdzie to sie zastrzele :-D i jak moj do pracy mialby jezdzic...tyle dobrze ze tutaj mozesz sobie wybrac miesiac ktory ci pasuje :-D

Ale moze nic nam nie przysla :laugh2:

owca taa poprostu lubia fotografowac auta;-) maja takie dziwne hobby:-D:-D
u was sa strasznie drogie mandaty, jak przyjdzie to sie dowiecie nie ma co narazie sobie tym glowy zawracac
my juz po obiedzie, dzisiaj azjatycko u nas:-D

reklama
my tez juz po obiedzie
u mnie teraz codziennie rosolek jest ..pozniej z tego robie sobie potrawke z ryzem czy cos....
mlodego osa ugryzla w glowe.jej jak mi wrzeszczal ja myslalam ze to mucha i ze tylko sie przestraszyl jak poczul na rece a tu masz patrze a to osa....wacik i ocet i heja kolejny krzyk...
owca dzieki za paczuszke:-Ddawid ucieszyl sie z tych klapkow heheh smiga w nich sa za duze troszke ale co tam i dalam mu na zapomnienie o bolu haribo..bluzeczka ladna dzieki bardzo niespodziewalam sie;-):-)
moj tez kiedys mial mandat 120zl i 5 punktow karnych i szybko sie nauczyl tzn nie nauczyl bo jak wracalismy do madziareny z majowki w nocy to tez cyknal tez bylam zla bo juz wjezdzalismy do miasta...ale nic do tej pory nie przyszlo heheh chyba papieru nie bylo:-Di sie nam fuksło:-D

Do góry