reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca a jakie robilas? mam nadzieje ze wyjdzie:-)
marzenka jak dwojka daje czadu to mozna szalu dostac
my niedlugo na tance a jutro do denstyst z mloda zrobic zeba i polakowac i luz

reklama
Marzenka to ci dzieci daly popalic dzis , wspolczuje ze tak ciagle sama bez meza jestes..ale dobrze ze dzis wraca :happy2::happy2:
Ciacho robilam , wlasnie wyjelam niedawno , jogurtowe z brzoskwiniami :tak:
nawet sie udalo , ale moj piekarnik cos dlugo piecze i z gory sie troche przypiekl bo musial dluzej siedziec bo srodek byl jeszcze surowy :tak: ale posypalam cukrem pudrem i jest ok :-)

no bo mialam dzis mlodego wczesniej odebrac tak zeby ominal tlum no ale mi sie nie udalo .zastanawiam sie nad tym by zmienic godziny zeby byl o godzine krocej wtedy ludzi nie ma ale z drugiej niewiem juz sama.....
jutro odbieram go wczesniej po 12 bo do okulisty idziemy ciekawe co powie..
ja jutro bede robic jablecznik;-)

owca jest na to prosty patent, zeby wierzch sie nie przyjarał, to jak nabierze koloru przykrywasz wierzch papierem do pieczenia albo folia aluminiowa i gitara
marzenka ale przeciez mloda pozniej bedzie wieksza wiec ja bym nie zmieniala godzin

ciacho dzieki za porade ;-);-) jak tam tance ??

Marzenka ja bym nie zmieniala godzin :no:..a do okulisty na kontrole tak ? ile czasu juz nosi okulary ?

ja jutro chyba sernik na zimno z brzoskwiniami bede robila bo na sobote mam miec gosci wiec do kawki trza cos zrobic :tak:
a wiem ze to mi sie uda :-D

owca a dzieki tance dobrze, ucza sie walca angielskiego i tanga:-)
oo serniczek mniam ale ja na diecie zero slodkiego musze schudnac bo jak patrze na zdjecia sprzed 3 lat to teraz tragedia:-(

owca ale ja ostatnio 2-3 ciasta zrobilam przez 2 tyg o takie male robie na 8 kawałkow, rodzinka zdje po 1-2 kawalki i nie ma ja nigdy nie pieke duzej blachy:no: bo nikt by nie zjadl a tego z kokosem polowe wyrzucilam, sasiada dostanie kawełek i ciasta nie ma
ja nawet jak pieke to rzadko kiedy jem, musz lubić a ja mało co lubię:tak:
fakt dla mnie słodkie to tylko ciasto i niczego innego u mnie w domu nie ma, czasem czekolade kupie a tak nic wiecej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ezoja ale inne slodycze u ciebie sa z tego co pamietam a u mnie poza tym ciastem nie ma nic innego
poza tym goscie sasiadka ma kto zjesc:tak: niekoniecznie ja

Do góry