reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej ale ruch :-D:-D
ciacho zgadlas , bylam w robocie ale w koncu mam wekend :tak:dopiero we wtorek teraz :tak:
wrocilam z lekka posprzatalam i wzielam sie za obiad , juz siedzi w piekarniku :tak:
pogoda w miare ok ale jakis wiatr sie zerwal :tak:

Aneteczka nie wiem czy w pl taniej by wyszlo , choc napewno troszke tak , ale znowu jechac napewno ze 2 wizyty by byly przed zalozenien to tez kosztuje na paliwo itd...:tak:a narazie nie planujemy jechac dopiero po nowym roku :tak:

Kroma szkoda troche ze wypisalas dzieciaki z przedsz. ale w sumie jak siedzisz w domu z malutkim to troche bezsensu placic kase ..tyle tylko ze spokoju mialas przez polowe dnia z jednym :tak:

Madziarena mowisz ze Haneczka tylko je i sra haha takie poczatki , dawaj fotki :tak:

eZOJA fajnie ze pospalas :-)..trzymym kciuki moze zadzwonia , na poczatek dobra i taka praca a to u was na miejscu ?

ciacho u mnie pranie zazwyczaj stoji u mlodego w pokoju :tak: nie lubie ale coz gdzies suszyc trzeba jak mieszkalam w pl to mialam wlasnie sznurki nad wanna dobra sprawa :tak: a teraz nie mam...

Marzena pokaz kurtke :tak:

Uciekam wpadne pozniej z kawa :tak:

reklama
owca a to nie idziesz do kota juz sprzatac?:-D
u nas tez sie cos przejaśnia a obiadu nie robie, starsza nie chce jesc bo za tluste bo takie itp. mloda tez wybrzydza a ona dopiero w domu bedzie po 17 wiec to juz prawie pora na kolacje a ja sie zapcham czyms:-D
te sznurku w lazience to byla dobra rzecz ja mam takie rury i mi grzeja nie powiem troche mi mieszkanei ogrzewaja ale wczoraj u dzieciakow odkrecilam grzejnik bo zimno im bylo

Tak owca z okna widzę. w sumie to budynek od mojego bloku to ehm.. minutę -dwie drogi raptem. Okno jak otworzę to słychać muzykę robotników jak gra. Więc to sekund pięć i w robocie bym była. Ale nie nakręcam się.
Chciałabym na PH wrócić ale w tym temacie coś ciężko idzie mi teraz coś znaleźć... za dużo poza rynkiem jestem.

no to bylo by fajnie z ta praca , tak pod domem :tak:
choc nie zawsze to jest fajna sprawa jak ja mialam praktyki 10 minut od domu , to ciagle szefowa mnie wykorzystywala i musialam zostac nieraz dluzej bo mam blisko a inne musialy na wioski dojezdzac...:angry:

ciacho a nie ide do kota mam w nosie , laska przez tydzien nawet sms nie napisala z przeprosinami :angry:
rozumiem ze mogla zapomniec ale wypadaloby cos napisac lub oddzwonic :tak:
to niech teraz mnie cmoknie :-D

Ja robie zapiekanke bolonese :tak: zaraz wyciagam :tak:

Ale pojadlam :-p:-p
a mlody juz mnie wnerwil bo podziobal i nie je :no:
stwierdzil ze makaron mu nie smakuje :angry: no i wez sie babo nie wkurzaj , co tu ugotowac zeby wszyscy zjedli ..
teraz nie je a za 10 minut bedzie chodzil i szukal jedzenia bo on glodny..no wkurza mnie takie cos :angry:
czy moje dzieci musza byc tak wybredne ??...( ciacho domyslam sie ze u ciebie to samo ) ;-)

Czas na kawe , a potem spacer :tak:

Owca to nie dawaj nic innego. Mów że nie ma ;)
Ja tez nie zmuszam, nie chce to nie je.. odkładam na bok. A jak zgłodnieje to podgrzewam to samo ... jak dalej nie je to trudno, głodne chodzi ;-) Z córą mam takie sceny, synek nie wybrzydza ;-)

tylko ze on idzie do kuchni i sam sobie cos wezmie , a to rogala , albo banana albo cos z lodowki wrr...
nie chce niech nie je ...wazne ze ja sie najadlam
:-D

reklama
owca a zebys wiedziala zadowolic wszystkich graniczy z cudem:confused2: moja starsza pilnuje tego co je a o smazonym nawet nie ma mowy:no: zreszta ja tez smazonych rzeczy nie jem albo bardzo rzadko
mloda ma ulubione swoje rzeczy i nieraz bywa tak ze nawet tego nie zje, bo ilez mozna robic kopytka? ktore tylo ona i moj M zje
wczoraj nie chciala obiadu zjadla dopiero kolacje ale za to pies nie pogardzil miesem:-D

Do góry