Hej ale ruch 

ciacho zgadlas , bylam w robocie ale w koncu mam wekend
dopiero we wtorek teraz 
wrocilam z lekka posprzatalam i wzielam sie za obiad , juz siedzi w piekarniku
pogoda w miare ok ale jakis wiatr sie zerwal
Aneteczka nie wiem czy w pl taniej by wyszlo , choc napewno troszke tak , ale znowu jechac napewno ze 2 wizyty by byly przed zalozenien to tez kosztuje na paliwo itd...
a narazie nie planujemy jechac dopiero po nowym roku 
Kroma szkoda troche ze wypisalas dzieciaki z przedsz. ale w sumie jak siedzisz w domu z malutkim to troche bezsensu placic kase ..tyle tylko ze spokoju mialas przez polowe dnia z jednym
Madziarena mowisz ze Haneczka tylko je i sra haha takie poczatki , dawaj fotki
eZOJA fajnie ze pospalas :-)..trzymym kciuki moze zadzwonia , na poczatek dobra i taka praca a to u was na miejscu ?
ciacho u mnie pranie zazwyczaj stoji u mlodego w pokoju
nie lubie ale coz gdzies suszyc trzeba jak mieszkalam w pl to mialam wlasnie sznurki nad wanna dobra sprawa
a teraz nie mam...
Marzena pokaz kurtke
Uciekam wpadne pozniej z kawa

ciacho zgadlas , bylam w robocie ale w koncu mam wekend

wrocilam z lekka posprzatalam i wzielam sie za obiad , juz siedzi w piekarniku

pogoda w miare ok ale jakis wiatr sie zerwal

Aneteczka nie wiem czy w pl taniej by wyszlo , choc napewno troszke tak , ale znowu jechac napewno ze 2 wizyty by byly przed zalozenien to tez kosztuje na paliwo itd...

Kroma szkoda troche ze wypisalas dzieciaki z przedsz. ale w sumie jak siedzisz w domu z malutkim to troche bezsensu placic kase ..tyle tylko ze spokoju mialas przez polowe dnia z jednym

Madziarena mowisz ze Haneczka tylko je i sra haha takie poczatki , dawaj fotki

eZOJA fajnie ze pospalas :-)..trzymym kciuki moze zadzwonia , na poczatek dobra i taka praca a to u was na miejscu ?
ciacho u mnie pranie zazwyczaj stoji u mlodego w pokoju

Marzena pokaz kurtke

Uciekam wpadne pozniej z kawa