reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej my wczoraj na imieninach byliśmy u brata wróciliśmy późno, mała bardzo grzeczna aż jestem w szoku jak w tym hałasie spała :) chrzestnych załatwiłam zaproszenia też tylko teraz datę muszę wybrać i zamówić restaurację bo mężu gadał z księdzem i i jemu każdy termin pasuje = tak więc w listopadzie chrzcimy małą póki jeszcze mrozów nie będzie aż takich. Kurdę zgubiłam gdzieś wczoraj tą czerwnoną kokardę do wózka musze na szybko coś wykombinować żeby wyjść na spacer z Hanią bo pogoda rewelacja :)
U nas też śniadanko, szybko wyprasowałam pranie co wisiało na tarasie, zaraz szybki obiad - mam rosół od teściów więc gites bo mężu jechał do szkoły wróci gdzieś po 17. Idę zaraz do siostry będziemy robić plakat dla Amelki do przedszkola pt bezpieczny odblaskowy przedszkolak czy jakoś tak - fajne nagrody są zawsze ;)
no nic uciekam bo Ami chce sie pobawic :) Miłej niedzieli !

reklama
U mnie juz po obiadku , tez mielismy rosol :tak: a za godz bede glodna :-D
bylismy tez na dzialce , ach jaka super pogoda :-)

Madziarena to sie wybawiliscie wczoraj , milego spacerku ..przyczep obojetnie co czerwonego i bedzie ok :tak:
szybko robicie chrzciny ale to w sumie dobrze , bo zrobicie i spokoj bedzie :tak:

Marzenka a wy myslicie cos z chrztem ? czy nie planujecie jeszcze ?
milego spotkania ze znajomymi :tak:

Ciacho a wy co dzis porabiacie ??:rofl2:

my juz 1 spacer zaliczony pieknie na dworze po obiedzie idziemy na 2gi
Owca napewno nie predko bedziemy chrzcic,,aa jak juz cos bedzie to 2ka naraz..szczerze to malo wazne dla nas to jest,a nie chcemy tez z przymusu,,kazdy robi jak uwaza.
madziarena a ja nie mam tej kokardki a o co z nia chodzi?
owca ja wczoraj robilam rosol na dzis i tak zawsze robie bo na drugi dzien jest lepszy.
madziarena najesz sie takim rosolkiem?bo ja nie:-D

Marzenka no kokardke sie zaklada zeby dziecka nie zauroczyc hehe , ja tez mialam w lozeczku i wwozku przyczepiona na poczatku :tak:
aha takie buty z chrztem no w sumie kazdego sprawa , tylko potem jak dziecko do komuni idzie to chrzest potrzebny i wtedy troche problem...:tak:

ja po rosolku tez szybko glodna :tak:

owca a my bylismy u moich rodzicow na obiedzie i tak odwiedzic:tak: pogoda naprawde super tzn.u nas pochmurno juz ale 18 stop:-):-)
madziarena to widze ze z mlodej bedzie tez podroznik ale dobrze ze hałas jej nie przezkadzał:-) i wy sie pobawiliscie :-)
marzenka a z kokardka owca ma racje ale to tez zabobon;-)

owca tak czy siak bedzie problem bo nie mamy slubu koscielnego:-Dnarazie sie tym nie przejmuje:-Da kto wie moze bedzie jedna impreza slub koscielny i chrzciny dzieci:-D:-Dchoc watpie bo maz w tej kwestii nie ugiety jest:-D
aaaaaa takie buty ja nie wierze w takie rzeczy:tak:
my juz po drugim spacerku..
megi maz ci jutro nie podrzuci,dam znac kiedy bedzie mogl.

marzenka robia problemy ale jakby sie człowiek uparl to wcale nie trzeba u siebie w parafii, moja znajoma ma dwojke dzieciakow i zyje na kocia lape i ochrzycili bez problemu ale skoro nie chodzi sie do kosciola to chyba chyba lepiej byc szczerym wobec siebie i nie udawac np.wielkiego katolika;-):-D

no ciacho i tu masz racje;-)
kiedys bylismy na placu zabaw z dawidem siedzimy sobie z moim brzuch juz duzy byl i podszedl do nas gosciu zyczyl szczesliwego rozwiazania i od slowa do slowa wyszlo ze jest emerytowanym ksiedzem i zaczela sie gadka mowie wam maz swoje ksiadz swoje ale jak maz wypowiedzial swoje zdanie na temat kasy ze sie placi za slub itd ze ksieza sie woza limuzynami no skad ta kasa no z nazych pieniedzy to on az sie zatkal...dosyc dlugo dyskutowali a ja poparlam tylko meza bo w zupelnosci sie z nim zgadzam.

jak to sie mowi punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia:-D
do kosciola chodzi sie dla siebie nie dla ksiedza a co do tego jak sie pokazuja i w czym to juz temat rzeka i szkoda se nerwow psuc, w kazdym razie nie robia nic zeby ludzi zachecic

reklama
Hej ...mamuska byla pojechala
u dzieciakow byli znajomi i dzien zlecial..

Marzenka a roznie jest z tymi ksiezami ..moja sis nie ma wcale slubu i teraz chrzcili w sierpniu w mczu w pieciu braciach bez zadnego problemu :tak: a kuzyn nie mial koscielnego i chrzcil w Rokitnie i tez nie bylo problemu wiec zalezy :tak:

My robilismy slub i chrzest w jednym
:tak:

Do góry