reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciacho ja tez lubie jak cieplo
dlatego jedziemy w gory latem a nie zima :tak:

bylam u tej kobity a to babeczka kolo 70tki juz :tak:
niby jestem pierwsza i garaz jest moj , ale umowe zrobimy dopiero na koniec marca :tak:
to wtedy bede pewna na 100% ze mam :tak:

Hejka :tak:

Cos ostatnio przesypiam całe dnie...czyżbym nabierała sił na poród:szok:

Moje chłopaki dziś na Gorzów uderzają. Najpierw okulista potem dentysta. Ja nie jade. Nie chcę przypadkiem rodzić w Gorzowie. Mam ustalone Drezdenko i kropka :-D

Dziś też wizyta teściowej, tylko kurcze mam pomidorówkę od wczoraj. Dorobie naleśniki i będzie oki. Ma przywieźć kocyk dla małego i ręczniczek który kupia w smyku ostatnio. Nawet dzwonila i pytala czy może kupic i mi mmsy wysylala czy mi się podobają :-D

Ide budzić towarzycho bo się nie wyrobią:baffled: Mnie to jakoś nigdy specjalnie budzić nie trzeba... Mam wstać to wstanę a Ci się będą przeciągać jakby 3 dni nie spali:baffled:

Miłego dnia girls!:-)

hejo
ja tez juz nie spie...moi tez juz wstali..pije kawke i za niedlugo zabieram sie z aturbo spalanie zeby zdarzyc przed drzemka mlodej....a tez musze odsapnac przed spacerem wiec taka pora idealna:-D
Agnis ja wogule wczesnie rano wstaje szkoda mi tak czasu lezec jak moge sobie kawke w ciszy przy laptop wypic:-Da na odpoczynek zawsze mam czas popoludniu;-)
jeszcze chwila i sie rozpakujesz:-)boisz sie?

No boje:baffled: momentami mowie ze pojdzie raz dwa..ale jak za długo mysle..to grrrrr:baffled: Mowie tylko do meza ..masz być obok bo oszaleję:baffled:

Przedwczoraj mi się wózki snily a dziś ze ubieram i przebieram małego i czy mu rąk nie powyrywam...:baffled: Jej...

Tesciowa nie domaga i jej nie będzie... :baffled:

Chlopaki niedługo wroca i mi maca przywiozą :-D

Ciacho to prawda :-)

Chłopaki wracają z GW.

U okulisty ok - coraz lepiej z tym zezem, i się udało z okularami dopiero będą wymieniane w lipcu. Wiec się zaoszczędzi teraz. A myslalam ze czeka mnie dziś wybulenie 400 zl...

U dentysty - gorzej - znalazła dziure w 4..i 80 zł poszlo na plombke...a co się bidula nameczyla przy młodym ahaha, maz to się smiał :-D dobrze ze mnie tam nie było :-D i mamy się zglosic do ortodonty po aparat wyjmowany bo cos tam ma wysunięte :baffled: siet:baffled:dobrze ze na kase chorych można do 14 rż...

Jak dojada jedziemy do sklepu dziecięcego wozek zamowic. Gosciu nam mowil ze jak znajdziemy model to mamy przyjechać i on nam znajdzie taniej niż na allegro. No zobaczymy...

Ostatnia edycja:
agnis ale dobrze ze zab zrobiony:tak: a nie jest przypadkiem do 12 roku zycia na nfz? moja ma gorny ruchomy ale my prywatnie chodzimy bo na nzf u nas nie bylo a jezdzic do szczecina na jedno by wyszlo i czekac rok na wizyte to dziekuje

reklama
Do góry