reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no co ty kochaniutka to moze na pogotowie byloby lepiej cio?
kurde martwie sie o marcelka,to taki slodki dzieciaczek
trzymajcie sie

reklama
Moze malutkiego ta paskudna jelitówka dopadla:-(Bidulek kochaniutki.
Mam nadzieje ze do jutra przejdzie a Ty troszke pospisz.Buziaki dla Was
Marzenka widzisz jak szybko zlecialo :-D:-D:-Djeszcze tylko 2 dni i chlop w domu:-D:-D:-D
Spokojnej nocy

hello:-)
ja wlasnie skonczylam prasowac ciuszki:-)troche tu porobie pozadkow wpokoju i zaraz sie klade do lozeczka:-)
larvunia mam nadzieje ze z malym juz lepiej,napisz koniecznie co z malutkim?
BETI no gdzie ty sie podziewasz?kobieto co tak ucichlas?
w sobote walentynki :-)macie cos w planach?bo ja pewnie z moim troche pobycze sie w lozeczku a potem na miasto,trezba kilka rzeczy kupic do domu w tym drzwi wewnetrzne a czasu coraz mniej bo faktury do konca miesiaca musimy oddac:tak:i juz bedzie z glowy
milego dzionka zycze:-)

ej sloneczka co sie z wami dzieje?
czy juz tu nikt nie zaglada?
tylko ja taka biedna tu sama siedze:-(
larvunia jak z marcelkiem?
magdamir gdzie ty sie tyle podziewasz?pewnie przedluzylas sie weekend u rodzinki:-)
bafatka nawet ciebie tu nie ma:-(
tylko ja taka sama biedulka

hej marzenka
mlody spal z nami dzis, masakra jak on sie wierci, nie wiedzialam ze mozna miec takie pozy spiac :-D.... prawie nie spalam :dry: Marcelek kaszlal, plakal i tak na zmiane... w nocy na szczescie juz nie rzygal mi. Jak wstalam o 4.00 to obaj z mezulkiem spali :sorry2: W dzien meczyl mlodego kaszel... nie byl mezulek u lekarza- mlody przespal swoja godzine wizyty, pozniej zadzwonili po meza z pracy i przepadla wizyta. No ale nic jest juz na jutro zarejestrowany na 11.00
moja mama zauwazyla.... ze to przez kaszel te wymioty.....

jak tam wogole marzenko brzuszek?? ;-)
reszta dziewczyn gdzie?

no to masz przeboje z swoimi facetami:-)
mam nadzieje ze szybko sie poprawi marcelkowi
brzusio:-)kobieto ja bym bardzo chciala by moj danielek juz w koncu wyszedl z mojego brzusia,daje mi popalic ze mam juz powoli dosyc,
martwie sie tylko moimi rozstepami bo smarowac brzusia nie moge a one wciaz wychodza i jak ja sie pokaze w lato w stroju kapielowym..........
tak bym bardzo chciala zobaczyc swojego synka,chcialabym byc juz spokojna o to ze jest caly i zdrowy...............
a moj dzis nocke spedza w gorach pod golym niebem,az mi go normalnie szkoda bo pewnie tam zimno jest,no ale takie maja zadanie,

hej słońca:-)
ja ostatno Was zaniedbuje, ale jak narazie to nie daje rady tyle się dzieje, postaram się jutro wszytsko wam napisać:tak:
buziaczki:-)

Wiatam
Larvunia jak tam Marcelek??
Marzenka jak sie dzis czujesz?
Witaj Beti czekamy na Ciebie:-):-):-)
U mnie dzis weny brak wkurzylam sie od rana i mam dola eehhh szkoda gadac niektórzy ludzie to mysla ze wszystko im sie nalezy i kazdy musi im pomagac choc sam nie ma lekko

reklama
witaj befatko:-)
ja sie czuje dzis dobrze tylko mi caly czas praktycznie ten brzuch sie napina,nic innego sie nie dzieje,ale to chyba o tym ze jak zwykle zaparcia mam i nie jestem spokojna jak wszpitalu,jutro poiwem mojej gin o tym bo ide.
juz sie doczekac nie moge bo moj juz jutro wraca,eh jak ten czas szybko minal:-)
dzis jeszcze troszku poprasowalam,przygotowalam juz torbe z ciuszkami dla malego na wyjscie,bo se mysle ze jakby moj mial sie za to zabrac ze swoja mama to juz wole sama to przygotowac,
tylko wiecie co zgupialam,totalnie nie wiedzialam co ma schowac do tej torby,
to wiec przygotowalam 2 zestawy na rozmiar 56 i 62.do kazdego 2 czapeczki jedna grubsza i ciensza w koncu niewiem jaka bedzie pogoda,a marzec jest zdradliwy,do tego body zdlugim rekawem,spioszki,spodnie i bluza,bluza polarkowa i kombinezonik,tak wystarczy?kurcze totalnie niewiem:-)
moj malutki upatrzal sobie miejsce po zebrami a ze nie mam kilku zeber po prawej stronie to ma tam najwiecej miejsca i ciagle mnie wali,a juz najbardziej jak slucham muzyczki mojej ulubionej tak jak teraz :-)
wiesz co befatka masz zupelna racje,ja sama nie raz sie przekonalam ze czlowiek za dobry dla wszytskich a potem od nikogo nie ma pomocy,dlatego zycie mnie juz nauczylo ostatnimi miesiacami ze trzeba byc stanowczym i patrzec glownie na swoje potrzeby..........
a mnie coraz gorzej sie spi brzusio na maksa przeszkadza i chyba nozki zaczynaja mi puchnac bo jakos tak dziwnie mnie bola.
a jak tam twoja corcia?

Do góry