reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
normalnie co wchodze to tyyyyyyle stron ze szok :szok: gadacie i gadacie :-D

a ja nie mogę sie zabrac za obiad, zamiast zrobic jak malucha śpi, to oczywiście wiszę przy kompie :no:

megi ja niestety tez mam wczesne pobudki :no:

larvunia zazdroszczę :tak: kiedy ja pośpie do 10 ?!?!?

hehe ja mam to samo chodz nie powiem zupka juz gotowa :tak:
ale jak siade to potem oderwac sie noe moge :-D:-D
a twoja corka starsza chodzi do przedszkola?

tak Majka chodzi do żłobka i własnie dziś sie dowiedziałam, że od wrzesnia pójdzie juz do przedszkola, ( zarządzenie odgórne ) wolałabym, zeby jeszcze rok pochodziła do żłobka, bo jestem bardzo zadowolona, fajne panie, Majka ma juz ulubione koleżanki, a taraz nie wiadomo jak podziela dzieci, bo sa 2 przedszkola

a teraz to juz naprawdę zmykam, bo obiecałam Majce ogórkową, a trochę krojenia przy tym jest

a wy dziewczyny to chyba większośc z Międzyrzecza, co??

kurcze jeszcze nie mogę sie połapać, która jakie ma dzieci i wogóle :no:

tak Majka chodzi do żłobka i własnie dziś sie dowiedziałam, że od wrzesnia pójdzie juz do przedszkola, ( zarządzenie odgórne ) wolałabym, zeby jeszcze rok pochodziła do żłobka, bo jestem bardzo zadowolona, fajne panie, Majka ma juz ulubione koleżanki, a taraz nie wiadomo jak podziela dzieci, bo sa 2 przedszkola

a teraz to juz naprawdę zmykam, bo obiecałam Majce ogórkową, a trochę krojenia przy tym jest

a wy dziewczyny to chyba większośc z Międzyrzecza, co??

kurcze jeszcze nie mogę sie połapać, która jakie ma dzieci i wogóle :no:

o myslalam ze do przedszkola
moja poszla jak miala 3 skonczone odrazu do przedszkola..
a wiesz akurat sa tu 4 laski z miedzyrzecza w tym ja :tak::tak:....
wpadaj czesciej to sie polapiesz hehe :-D
:-D

Madzia, ja bylam tu u Wszolka, tylko po recepte. Juz po porady nie chodze bo nikt mi nic nowego nie poradzi.
Mam jedną masc sterydową która dziala i to moja ostatnia deska ratunku.
Mam mega syf w domu ale nie moge sprzatac bo bedzie jeszcze gorzej, musze poczekac aż K. sie za to weźmie a ja mu jedynie pomogę.

Izka padła wiec siedze przy kompie bo co innego robic.....

Kurde moje aukcje nie idą a ja tak potrzebuje kasy :((

hej kasiu !!!
myslalam ze idziesz gdzies do przychodni..a ty tu aha....
czytalas ze idziesz po niedzieli ze mna i Megi na spacerek :tak::tak:....
ide umyc naczynia zaraz tu wroce :tak:

czemu aż po niedzieli to nei wiem:confused:
ale dooobra wytrzymam do "po niedzieli"
a ja tu do wszołka jestem zapisana, i dobrze bo mogę skoczyc w kazdej chwili, lekarz, nie narzekam, juz od dawna tfu tfu(wyplułam te słowa) nie chorowalam wiec i lekarz niepotrzebny, no co najwyzej po recepty.
A ze wózek w aucie a K. jeszcze nie wrócil z pracy to małą wzielam na ręce i heja;)

Ale mnie ta pogoda muli....

reklama
Do góry