reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

my juz zjedlismy mlody wciagnal cala zupke co mu nalozylam :tak::tak:
Jezyk widzisz musisz czesciej wpadac hehe :-D:-D
podoba mi sie jak takie male dzieci smigaja na rolkach fajnie to wyglada...:tak:
a kacper nie byl dzis w przedszkolu???

reklama
Jezyk niby ciepło a mi zimnow cały czas. Jak giluny?? Nadal Cypus smarka?
Mojej dalam syrop i kaszelek sie uspokoił.

Kasia widze ze szalejsz na tym alegro hoho....
a jaka sukienka ladna a jaki w niej biust fiu fiu :-D:-D

a ja zaraz wychodze na dwor musze odebrac dzieci z przedszkola i polazimy chwilke do 15 a potem stary wraca.....

Kasia idziesz z nami sie przejsc???:confused:

No jakies jedzenie kupic. do netto tesco i pewnie na koniec do marche,
A biust...to zdjecie w ciazy robione po pierwsze a po drugie specjalnie taka jakas wypieta jestem na nim.
musze za avon sie wziasc
wlasnie laski z mcza....nie chcecie u mnie czegos zamowic:cool:

o to dzis kasia szalejsze na zakupach hehe :-D:-D
ja akurat avon rzadko zamawiam jak cos to pare razy kupowalam przez allegro duzo taniej bylo....np.za celebre placilam 28 zeta a w katalogu to chyba z 50 zl kosztuje co?....

dobra ja juz sie zwijam ide mlodego ubrac i sru na dwor bo dupa mi przyrosnie tu dzis...:-D:-D

to do pozniej papa....

wiecie co... z niczym dzis zdazyc nie moge a za co sie wezme to robie godzine :baffled: ale mam dzis ruchy jak mucha w smole :baffled:....
mlody moj spi od godzinki... ide obiad teraz robic, pranie juz jedno zrobione zaraz kolejne tez bedzie i prasowania mam fuul :dry: a mi sie niechce ze szok!

w biegu Was podczytalam, ale szalejecie z pisaniem :-)
ktora to sie rozeszla z facetem?? zapraszam do siebie na wioche pogadamy itp... :tak: kochana nie lam sie!.. masz dla kogo zyc wiec glowa do gory! ...ja tez poniekad czuje sie samotna bo mojego prawie nie widuje ostatnio :dry: wiem ze to nie to samo... ale jak cos to ja chetnie przygarne Cie na kawunie i pogaduchy :tak:

co do avonu to ja odpadam :-p;-) kochana prowadzilam go jakies 10 lat temu ale mi sie znudzilo i mama moja sie tym teraz zajmuje... ale na mnie jest ciagle. Wiec ja mam dojscia do avonu ;-)

reklama
Do góry