reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
bo wymiki rozmazu krwi beda. Ja sama pójde, nie chce malej ciagac ciagle. odbiore wynik i pójde a Kamil zostanie z Mala.

a ja dzis jaks taka nie w sosie jestem:wściekła/y::wściekła/y:
dawidek wlasnie zasnal a ja sie zastanawiam gdzie tu isc z nim na spacerek,osttanio caly czas chodzilam do miasta i jak sie budzil to szlam do mamy bo wcentrum mieszka dawidka przebrac i dac jedzonko,ale zaczyna sie to robic nudne i niechce mi sie sluchac tego zrzedzenia,moze pojde tylko do piekarni po chlebek.
MADZIARENA gdzie sie podziewasz?
a nie boisz sie pracowac do konca ciazy?no niby spoko praca ale pewnie pozniej jak juz brzusio bedzie,bedziesz chciala sie lenic hehe,bedzie coraz ciezej.a zreszta co ja ci tu pisze:tak:zawsze mozesz pojsc na l4:-)
katgen oby z iza bylo ok,martwie sie o ta mala istotke;-)
larvunia z mezulkiem juz wszytsko ok?
ide ogarnac chatke a potem szykowac sie dopoki dawidek spi,bo potem to juz lipa bedzie:tak:zeby sie na bustwo zrobic

cześć cioteczki:-)
ciężki wieczór miałam
mojej Pati nie było, tylko ja z Chudą bo O na służbie, przyszła sąsiadka z psem i moje dziecko tylko krzyknęło, ze idą na spacer z psem, no oki
siedze sobie na spokojnie, czytam co tam u Was, a jakis hałas w domu, ja do kuchni a tam ogień po sufit...
nie mamy okapu, szafki, i generalnie kuchnia do remontu

zmykam , później się odezwe

Madzia udanego wypoczynku, bo nie zdążyłam wczoraj
całuski dla wszystkich mamusiek i dzieciaczków naszych:-)

Witam wszystki mamy!
Katgen- ja dopiero czekam na dzidzie wiec nic Ci madrego nie poradzę chcoć bardzo bym chciała. Mogę co najwyżej zdrówka życzyć.
Jeżyku- nie smuć się, zawsze możemy iść na rolki, albo na spacerek z dzieciaczkami.
Wiesz, że ja jestem zawsze chętna:)

reklama
Do góry