reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
madziarena- My sie znamy z uz wiedziałam że to zdjecie cos mi podobno do Ciebie i mosiałam az sprawdzic na nk. Gratulacje!!!! pozdrawiam

katgen rany trzymajcie sie,daj znac co i jak,boze wymeczycie sie bieduliki moje:-(trzymam kciuki.
Madziarena te bole sa normalne jak jezyk pisze,ja tez mialam to samo co ty,ja czulam to tak jakby z jednej strony brzuch mi rozrywalo.jesli nie plamisz to ok,ale poradzic sie lekarza to nie zaszkodzi a sama psichicznie sie uspokoisz,
kochana sprobuj sie jakos tak nie denerwowac wiem wiem ze sie nie da,egzaminy itd ale nerwy szkodza dzidzi,ja tez mialam duzo stresow itd i dawidek troszku nerwowy jest.
ja niezapomne jak ja w ciazy spac przez 2 noce nie moglam z nerwow bo niemoglam przebolec jak nas mojego kuzyn z mieszkaniem wyrolowal,zeby tylko dluzej mogli mieszkac,eh dluga historia....
jedno wiem napewno ze z rodzina to tylko na zdjeciu sie ladnie wychodzi.
wizyte masz 1 czerwca w dzien dziecka:-Dmoze juz wtedy bedzie wiadomo kto tam ci siedzi w brzuszku:-)super ze wyniki wyszly ok :-)
kurde a ja jeszcze z domu nie wyszlam,Dawidek mi zasnal wiec wystawilam go na balkon,ma ubrane body z dlugim rekawem i rajtuski bawelniane i czapeczke ale za to przykrylam go cieplutko,oby zimno mu nie bylo,co chwile chodze i zerkam czy mu zimno:-)
obiadek juz gotowy:-)eh zrobilam na szybko pierogi ruskie:-)mialam w zamrazalce:-):-)
Befatka tak to jest z tymi facetami,ciagle im w dupie zle,nie dogodzisz...
ja tez nie lubie byc sama w domku,najbardziej sie balam jak moj mial zajecia nocne a ja pierwsza noc sama z dzieckiem. dawidek cos zaczal chorowac i mialam juz najgorsze mysli ze jak dostanie goraczki w nocy to co ja zrobie!!!ale poszlam z rana do pediatry i dala mi czopki w razie wu. bo nawet w domu nic nie mialam na goraczke.na szczescie nie bylo goraczki:-)i jeszcze do tego w nowym mieszkanku,eh wszystko da sie przezyc:-)
ja dzis jeszcze musze skoczyc do urzedu bo calkiem zapomnialam ze mialam zaniesc wniosek o nowy dowod,a nie ma kto z malym zostac przed urzedem bo tam wysoko z wozkiem nie wjade i tak czekam na mojego.

Dzięki Befatka. Martwi mnie tylko częsty ból w podbrzuszu - jak na miesiączkę, takie ciągnięcie, może to macica się rozciaga - oby ... :/ dziwnie się jakoś czuję ... muszę robić przerwy od kompa, bo cos czuję, że za długo siedzę :) Buziaki dla Was dziewczynki :*
To normalne jak pisały dziewczyny.Postaraj sie tylko nie stresowac zwłaszcza jak wiesz ze nie masz na coś wpływu.Spij duzo i odpoczywaj kiedy masz okazje a wszystko powinno byc dobrze

Ja nie wiedziałam ze jestem w ciązy naiwnie czekałam na okres i jak mnie zaczął bolec brzuch to wziełam 2 paracetamole i pózniej miałam troche stresa.Ale najwiekszego miałam jak w 8tc zalałam sie jasną krwią na środku ulicy-myslałam ze to juz koniec.Popedziłąm na wieczór do gina myslała ze mi sie kosmówka(łozysko)
odkleiła ale sprawdziła i wszystko było git.Do dzis nie wiem z kąd ta krew.Nie wazne liczy sie tylko to ze dzis mam sliczna ,kochana córcie

Ostatnia edycja:
madziarena bedzie dobrze zobaczysz. obrona to pikuś!!! a nie wiem czy czytałaś bo pisałam do ciebie że ja idę na magisterkę właśnie z edukacji wczesnoszkolnej i przedszkolnej i w razie czego liczę po cichu na twoją pomoc

befatka to miałaś straszne przeżycia w ciąży. ja miałam dwie ciąże zagrożone więc rozumiem Twój strach

larvunia
ja niestety nie mam. i jak tam babcia zgodziła się zostać z wnuczkiem?

larvunia [/B]ja niestety nie mam. i jak tam babcia zgodziła się zostać z wnuczkiem?

nie jade w niedziele na gielde wiec mlody zostaje z babcia jutro od ok 9.00 do 17.00 a ja musze COS pozalatwiac ;-) bede latac po calym gorzowie chyba :baffled: ale mam tyle adrenaliny ze musze to rozladowac :sorry2:

Jezyk - jesli dam radę to na pewno pomogę. Ja robię sobie przerwę, póki co nie potrzebny mi ten kierunek w mojej obgecnej pracy. Bardziej myslęo zrobieniu techika administracji, ale to sie jeszcze zobaczy. A gdzie idziesz na mgr ? Ja na razie nie mam ochoty na studiowanie, sama mysl o tym mnie przeraża :p chyba, że do wrzesnia coś się zmieni :)

reklama
madziarena rozumiem cię ja robiłam licencjat z polonistyki i też potem zrobiłam sobie przerwę ale teraz mzm taki zapał do nauki że aż strach. a idę do Gorzowa bo najbliżej

Do góry