marzenka21
Fanka BB :)
befatka zapomnialam dodac ze wczoraj nie udalo mi sie wykorzystac mojego ale za to dzis nadrobilmy na deser po sniadanku:-)a u ciebie jak tam sprawy sie maja?
widze ze mojemu tez sie podoba te szczotkowanie glowki:-)
fajny chlopina sie mi robi:-)
pogoda juz nawet lepsza jest niz z rana:-)
a jutro jak bedzie ladnie to idziemy na obiadek do mamy spacerkiem :-)
tak wogule to osttanio kupilam takie kulki
HYDROGEL HYDROŻEL ZIEMIA KRYSZTAŁOWA 10g TANIO (630654483) - Aukcje internetowe Allegro
i nawet fajnie to wyglada ale jak wyciagnelam z wody polozylam je na recznik zeby przesly ale nic nie wyschlo i takie mokre wlozylam do flakonu i widze ze mi paruje ten flakon,ehhh co tu by zrobic,te kulki sa delikatne mozna szybko je popsuc,no bo wsumie one przeciez maja w sobie wode,ale to troche nie bardzo wyglada caly urok zabiera
widze ze mojemu tez sie podoba te szczotkowanie glowki:-)
fajny chlopina sie mi robi:-)
pogoda juz nawet lepsza jest niz z rana:-)
a jutro jak bedzie ladnie to idziemy na obiadek do mamy spacerkiem :-)
tak wogule to osttanio kupilam takie kulki
HYDROGEL HYDROŻEL ZIEMIA KRYSZTAŁOWA 10g TANIO (630654483) - Aukcje internetowe Allegro
i nawet fajnie to wyglada ale jak wyciagnelam z wody polozylam je na recznik zeby przesly ale nic nie wyschlo i takie mokre wlozylam do flakonu i widze ze mi paruje ten flakon,ehhh co tu by zrobic,te kulki sa delikatne mozna szybko je popsuc,no bo wsumie one przeciez maja w sobie wode,ale to troche nie bardzo wyglada caly urok zabiera