reklama
magda gratuluję wygranej!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)
dzieki,ciesze sie bardzo ze mi sie udalo hehe...
i glowa do gory bedzie dobrze to nic strasznego z tym migdalkiem...
ale wiem ze jak kazda mama sie stresujesz to normalne ....

wpadnij kiedys do nas na kawe !!!
dobra ja juz pomykam papap !!!
W Zielonej Patrykowi robili inaczej bo gdyby był uspiony to nie widziałby co mu robili i wyciągali. A On się z tej galaretki śmiał. Fakt, było to kilka lat temu.
Magdamir-gratulacje! Moja szwagierka wygrała patelki z tefala w konkursie pudliszki.
Jeżyk idziemy dzisiaj na spacer??
Bo Ty to juz mnie chyba nie lubisz;-).
Magdamir-gratulacje! Moja szwagierka wygrała patelki z tefala w konkursie pudliszki.

W Zielonej Patrykowi robili inaczej bo gdyby był uspiony to nie widziałby co mu robili i wyciągali. A On się z tej galaretki śmiał. Fakt, było to kilka lat temu.
wpadnijcie kiedys razem do mcz to pochodzimy !!!!
marzenka21
Fanka BB :)
jezyk nie bylismy u lekarza,dopiero jutro idziemy:-(nie jest zle ale wole isc to skonsultowac zeby mi czasem maly sie na weekend nie rozchorowal,ja moge mu dac eurespal ale niewiem po ile,a pojsc to nie zaszkodzi,od razu zobaczy co mu tam na buzi wyszlo,chyba jakies uczulenie albo potowki takie male krostki,
madzia no to ci sie kobieto udalo.ja tez nigdy nic nie wygralam,hehe chyba zaczne sama grac moze i mi sie uda:-)
jezyk nie martw sie bedzie dobrze musi byc:-)kobieto ja mialam 2 operacje plastyczne w wieku 9 lat i dalam rade i nie bylo przy mnie nikogo z rodziny,bo szpital byl 450km od domu.kacperek tez se poradzi i ty tez:-)badz dobrej mysli.
madzia no to ci sie kobieto udalo.ja tez nigdy nic nie wygralam,hehe chyba zaczne sama grac moze i mi sie uda:-)
jezyk nie martw sie bedzie dobrze musi byc:-)kobieto ja mialam 2 operacje plastyczne w wieku 9 lat i dalam rade i nie bylo przy mnie nikogo z rodziny,bo szpital byl 450km od domu.kacperek tez se poradzi i ty tez:-)badz dobrej mysli.
reklama
Podziel się: