reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
magda gratuluję wygranej!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)

dzieki,ciesze sie bardzo ze mi sie udalo hehe...

i glowa do gory bedzie dobrze to nic strasznego z tym migdalkiem...
ale wiem ze jak kazda mama sie stresujesz to normalne ....:tak::tak::tak:

wpadnij kiedys do nas na kawe !!!

dobra ja juz pomykam papap !!!

W Zielonej Patrykowi robili inaczej bo gdyby był uspiony to nie widziałby co mu robili i wyciągali. A On się z tej galaretki śmiał. Fakt, było to kilka lat temu.

Magdamir-gratulacje! Moja szwagierka wygrała patelki z tefala w konkursie pudliszki. :-D

Jeżyk idziemy dzisiaj na spacer??
Bo Ty to juz mnie chyba nie lubisz;-).

W Zielonej Patrykowi robili inaczej bo gdyby był uspiony to nie widziałby co mu robili i wyciągali. A On się z tej galaretki śmiał. Fakt, było to kilka lat temu.

Magdamir-gratulacje! Moja szwagierka wygrała patelki z tefala w konkursie pudliszki. :-D

Jeżyk idziemy dzisiaj na spacer??
Bo Ty to juz mnie chyba nie lubisz;-).

wpadnijcie kiedys razem do mcz to pochodzimy !!!!

jezyk nie bylismy u lekarza,dopiero jutro idziemy:-(nie jest zle ale wole isc to skonsultowac zeby mi czasem maly sie na weekend nie rozchorowal,ja moge mu dac eurespal ale niewiem po ile,a pojsc to nie zaszkodzi,od razu zobaczy co mu tam na buzi wyszlo,chyba jakies uczulenie albo potowki takie male krostki,
madzia no to ci sie kobieto udalo.ja tez nigdy nic nie wygralam,hehe chyba zaczne sama grac moze i mi sie uda:-)
jezyk nie martw sie bedzie dobrze musi byc:-)kobieto ja mialam 2 operacje plastyczne w wieku 9 lat i dalam rade i nie bylo przy mnie nikogo z rodziny,bo szpital byl 450km od domu.kacperek tez se poradzi i ty tez:-)badz dobrej mysli.

hej ciotki:-)

Dawidek z okazji 2 msc wszystkiego najlepszego kochany

a ja dziś przespałam burze i byłam bardzo ździwiona rano, że tyle kałuż:-)

Dzuzo zdrówka dla Dawidka:-):-)

natalka a ty chcesz iść na spacer z grypą?? bo chorej nie pozwolę ci się zbliżyć do moich dzieci:-)

Nie wiem co to było ale wczoraj przeszedł mi ząb pod wieczór i dobrze się czuję. Odkąd nie biorę leków na alergię trudno mi stwierdzić czy to od alergii czy od grypy. Bo objawy są identyczne:tak:.

reklama
hej ja tak z doskoku
bo frytki smaze miesko juz gotowe wiec zaraz szamamy:tak::tak:

megi gdzie jestes??? wpadasz dzis do nas???

Beti to mialas mocny sen ja to zawsze burze uslysze heh:wściekła/y::wściekła/y:

dobra mykam do kuchni !!!

Do góry