reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Natala - moj wujek chciał Bożydara nic mnie juz nie zdziwi. Ci faceci to maja pomysły. Całe szczescie maluszek jest Szymon:-D
Megi- ja dajer drosetux bezbarwny bezsmaku do soczk sie daje

Natala - moj wujek chciał Bożydara nic mnie juz nie zdziwi. Ci faceci to maja pomysły. Całe szczescie maluszek jest Szymon:-D
Megi- ja dajer drosetux bezbarwny bezsmaku do soczk sie daje

Daj spokój-ich zabić to mało:-D

Robiłam test na płeć dziecka i wyszło mi,że na 84% będzie synek:tak:

Mi już chyba na punkcie synka odbija;-)

umylam i wcisnelam szymonowi ziemniaka jednego ze sosem....:tak::tak:
ide zaraz sie szykowac i obudzic e wujka i spadamy na miasto...
moze uda mi sie kupic jakas elegancka bluzke dla hani na ten wyjazd do teatru bo nie mamy takiej,tez te panie wymyslaja w przedszkolu...

megi syrop tez mialam drosetux ale ja daje normalnie z lyzeczki,mam tez herbapol jakos tak sie pisze....a jak powiesz w aptece ze na kaszel to sami ci jakis doradza :tak:

dobra ja sie zwijam milego popoludnia !!!!

annes tesciowa kiedy wychodzi ze szpitala?

Dzięki wam za radę dobre kobiety, będę musiała po coś skoczyć:tak:

Madzia udanych zakupków, obyś coś znalazła dla Hani:tak:

Natalka- czasem tak jet, że przyszła mama ma bzika na punkcie swojej nienarodzonej pociechy:tak: ja już w 3 miesiącu chciałam wyprawkę szykować i się ze mnie nabijała rodzinka:-D

Cześć wszystkim wczoraj nie pisałam bo od lekarza wróciliśmy koło 20 i byłam padnięta. Kacperek ma ostre zapalenie gardła i migdałków. Wystraszyłam się trochę bo wczoraj jeszcze przed lekarzem zwymiotował także prawie nic nie pił a o jedzeniu nie było mowy wcale i lekarka powiedziała że jak zwymiotuje dwa razy antybiotyk i nie będzie pił to trzena na oddział ale na szczęście antybiotyk zadziałał od razu i w nocy najwyższa temperatura to 37 stopni. Kaszle strasznie nosek zawalony cały i antybiotyk na 10 dni:-( Piotrek do niedzieli ma w pracy wolne a ja z Cypusiem się ewakuowałam do rodziców ale jak wszystko będzie dobrze to zamierzam do soboty wrócić do domku. Jest mi strasznie smutno że mój synuś chory a mnie nie ma no ale wizja szpitala i męczenia się Cyprianka znowu przekonała nas że tak być musi.
Dzwoniłam już dziś ze sto razy do domku i kacperek temperatury nie ma, cały czas coś je ale doszła jakaś wysypka:baffled: jak tak będzie do jutra to pojadą do lekarza.
Cypuś zdrowy i mam nadzieję że jednak nie załapał.

Jezyku to smutne że Kacperek taki chory, oby szybko wyzdrowiał. Moja Zuza też pokaszluje i urywa jej się ten kaszel zwłaszcza jak śpi, te powietrze ma coś w sobie że tak dzieci chorują często teraz ale dobrze że odiolowalaś Cypusia od brata bo byś z dwoma zapewne się męczyła. Jeszcze raz zdróweczka dla małego!!

Mi się bardzo podobalo imię Julia, ale szwagierka pół roku wcześniej mi zwinęła więc jest Zuzanna ale miałam też awaryjne: Roxana, a ostatnio mi przypadlo do gustu Lena a znów dla chłopca to mój się uparl na Tomusia....więc musi se jeszcze poczekać haha

Ostatnia edycja:
reklama
Jeżyku ale Cypuś miał być Gracjanem:tak: A wczoraj jak wybieraliśmy to Majeranek powiedział:"Żeby Agnieszka tak nie dała to my byśmy dali"
Ale u nas wieje:-(i leje!

Mój brat dzięki mnie ma średnią 5.1 na koniec gimnazjum. Narobiłam się zadań jak głupia z matmy i niemieckiego ale są efekty:-D:-D:-D.
I jeszcze mi pisze na gg:"Zadania z matmy-5 zł, zadania z niemieckiego-5zł, zobaczyć minkę mamy-bezcenne":-D

Jeżyk u Was w domku atmosferka dopisuje, bo słyszałam jak Piotrek bawił się z Kacperkiem.
Wspólczuję Ci szczerze bo u Ciebie ciągle coś się dzieje. Ale nie martw się tyle. Będzie dobrze:tak:
Buziaki dla Cypolka

Do góry