reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
A moglabyś mi jakiś niedrogi syrop polecić? jaki kupujesz dla Szymonka jak ma kaszel?
Natala - moj wujek chciał Bożydara nic mnie juz nie zdziwi. Ci faceci to maja pomysły. Całe szczescie maluszek jest Szymon
Megi- ja dajer drosetux bezbarwny bezsmaku do soczk sie daje
Daj spokój-ich zabić to mało

Robiłam test na płeć dziecka i wyszło mi,że na 84% będzie synek

Mi już chyba na punkcie synka odbija;-)
umylam i wcisnelam szymonowi ziemniaka jednego ze sosem....

ide zaraz sie szykowac i obudzic e wujka i spadamy na miasto...
moze uda mi sie kupic jakas elegancka bluzke dla hani na ten wyjazd do teatru bo nie mamy takiej,tez te panie wymyslaja w przedszkolu...
megi syrop tez mialam drosetux ale ja daje normalnie z lyzeczki,mam tez herbapol jakos tak sie pisze....a jak powiesz w aptece ze na kaszel to sami ci jakis doradza
dobra ja sie zwijam milego popoludnia !!!!
annes tesciowa kiedy wychodzi ze szpitala?

ide zaraz sie szykowac i obudzic e wujka i spadamy na miasto...
moze uda mi sie kupic jakas elegancka bluzke dla hani na ten wyjazd do teatru bo nie mamy takiej,tez te panie wymyslaja w przedszkolu...
megi syrop tez mialam drosetux ale ja daje normalnie z lyzeczki,mam tez herbapol jakos tak sie pisze....a jak powiesz w aptece ze na kaszel to sami ci jakis doradza

dobra ja sie zwijam milego popoludnia !!!!
annes tesciowa kiedy wychodzi ze szpitala?
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Dzięki wam za radę dobre kobiety, będę musiała po coś skoczyć
Madzia udanych zakupków, obyś coś znalazła dla Hani
Natalka- czasem tak jet, że przyszła mama ma bzika na punkcie swojej nienarodzonej pociechy
ja już w 3 miesiącu chciałam wyprawkę szykować i się ze mnie nabijała rodzinka

Madzia udanych zakupków, obyś coś znalazła dla Hani

Natalka- czasem tak jet, że przyszła mama ma bzika na punkcie swojej nienarodzonej pociechy
ja już w 3 miesiącu chciałam wyprawkę szykować i się ze mnie nabijała rodzinka
Cześć wszystkim wczoraj nie pisałam bo od lekarza wróciliśmy koło 20 i byłam padnięta. Kacperek ma ostre zapalenie gardła i migdałków. Wystraszyłam się trochę bo wczoraj jeszcze przed lekarzem zwymiotował także prawie nic nie pił a o jedzeniu nie było mowy wcale i lekarka powiedziała że jak zwymiotuje dwa razy antybiotyk i nie będzie pił to trzena na oddział ale na szczęście antybiotyk zadziałał od razu i w nocy najwyższa temperatura to 37 stopni. Kaszle strasznie nosek zawalony cały i antybiotyk na 10 dni:-( Piotrek do niedzieli ma w pracy wolne a ja z Cypusiem się ewakuowałam do rodziców ale jak wszystko będzie dobrze to zamierzam do soboty wrócić do domku. Jest mi strasznie smutno że mój synuś chory a mnie nie ma no ale wizja szpitala i męczenia się Cyprianka znowu przekonała nas że tak być musi.
Dzwoniłam już dziś ze sto razy do domku i kacperek temperatury nie ma, cały czas coś je ale doszła jakaś wysypka
jak tak będzie do jutra to pojadą do lekarza.
Cypuś zdrowy i mam nadzieję że jednak nie załapał.
Dzwoniłam już dziś ze sto razy do domku i kacperek temperatury nie ma, cały czas coś je ale doszła jakaś wysypka
jak tak będzie do jutra to pojadą do lekarza.Cypuś zdrowy i mam nadzieję że jednak nie załapał.
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Jezyku to smutne że Kacperek taki chory, oby szybko wyzdrowiał. Moja Zuza też pokaszluje i urywa jej się ten kaszel zwłaszcza jak śpi, te powietrze ma coś w sobie że tak dzieci chorują często teraz ale dobrze że odiolowalaś Cypusia od brata bo byś z dwoma zapewne się męczyła. Jeszcze raz zdróweczka dla małego!!
Mi się bardzo podobalo imię Julia, ale szwagierka pół roku wcześniej mi zwinęła więc jest Zuzanna ale miałam też awaryjne: Roxana, a ostatnio mi przypadlo do gustu Lena a znów dla chłopca to mój się uparl na Tomusia....więc musi se jeszcze poczekać haha
Mi się bardzo podobalo imię Julia, ale szwagierka pół roku wcześniej mi zwinęła więc jest Zuzanna ale miałam też awaryjne: Roxana, a ostatnio mi przypadlo do gustu Lena a znów dla chłopca to mój się uparl na Tomusia....więc musi se jeszcze poczekać haha
Ostatnia edycja:
reklama
Jeżyku ale Cypuś miał być Gracjanem
A wczoraj jak wybieraliśmy to Majeranek powiedział:"Żeby Agnieszka tak nie dała to my byśmy dali"
Ale u nas wieje:-(i leje!
Mój brat dzięki mnie ma średnią 5.1 na koniec gimnazjum. Narobiłam się zadań jak głupia z matmy i niemieckiego ale są efekty

.
I jeszcze mi pisze na gg:"Zadania z matmy-5 zł, zadania z niemieckiego-5zł, zobaczyć minkę mamy-bezcenne"
Jeżyk u Was w domku atmosferka dopisuje, bo słyszałam jak Piotrek bawił się z Kacperkiem.
Wspólczuję Ci szczerze bo u Ciebie ciągle coś się dzieje. Ale nie martw się tyle. Będzie dobrze
Buziaki dla Cypolka
A wczoraj jak wybieraliśmy to Majeranek powiedział:"Żeby Agnieszka tak nie dała to my byśmy dali"Ale u nas wieje:-(i leje!
Mój brat dzięki mnie ma średnią 5.1 na koniec gimnazjum. Narobiłam się zadań jak głupia z matmy i niemieckiego ale są efekty

.I jeszcze mi pisze na gg:"Zadania z matmy-5 zł, zadania z niemieckiego-5zł, zobaczyć minkę mamy-bezcenne"

Jeżyk u Was w domku atmosferka dopisuje, bo słyszałam jak Piotrek bawił się z Kacperkiem.
Wspólczuję Ci szczerze bo u Ciebie ciągle coś się dzieje. Ale nie martw się tyle. Będzie dobrze

Buziaki dla Cypolka
Podziel się: