marzenka21
Fanka BB :)
Dawidek dzis pierwszy raz samodzielnie obrocil sie z brzuszka na plecki:-)i jak lezy na plecach to juz tez umie przekrecic sie na bok:-):-)boze jaki moj synek szybki we wszytskim

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

no i teraz mi sie nudzi........

nati hhehhe
dziś za chwilę jeszcze sałatkę zrobię i posprzątać muszę bo jak ostatnio sprzątałam to znów sajgon. Dziś dostaję gości więc nie zajrzę narazie tutaj ale czuje że w poniedzialek dopiero
spodziewam sie ich na 12 gdzieś bo po 9 mają wyjechać (jednak to 214 km) a więc tymczasem;-)Poczytam was po niedzieli

no myslalam ze dam mu zrypki jak mi powiedzial ale ze nic sie nie stalo to nie bylo sensu,trzeba bylo cieszyc sie tym ze juz jest

po pijaku to zawsze szczeli cos do glowy a mial zkumplem wrocic a auot zastawic pod jw.....

wolne sobie zrobilam w pracy wiec caly dzien dzis luuuuzow mam na swierzym powietrzu