reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dawidek dzis pierwszy raz samodzielnie obrocil sie z brzuszka na plecki:-)i jak lezy na plecach to juz tez umie przekrecic sie na bok:-):-)boze jaki moj synek szybki we wszytskim:-D:-D:-D

reklama
Znowu ma gorączkę 37,7 i strasznie marudzi.Zmierzenie jej temp. graniczy z cudem musiałam poczekac az padnie i na spiocha . Usneła wiec ja tez chyba spróbuje chociaz pół godzinki bo nie wiem co mnie dzis czeka.Dzis nie wychodzimy z domu wole nie ryzykowac:-:)-(A jutro mamy tyle spraw do załatwienia.Biedne to moje dziecie
Kurde jak nie urok to sraczka :angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:

hej kobietki
wróciłyśmy ale tylko na chwilke. wracamy na wieś bo taka pogoda że nie da się żyć a tam mała kąpie sie biega bez pieluchy i nie odczuwa tak tego gorąca teraz będe spała u mamy. lece na zakupy

kurcze właśnie zobaczyłam ze mam łapke w doł :tak:nati hhehhe
Befatka- ja nieraz zmagałam sie z gorączką ja daje nurofen w płynie i paracetamol w czopku pomaga też kapiel w wodzie o stopień nizszej niż temp ciała. Ale jak Nati ma ponad 38 to jade na pogotowie. Buziaczki dla niuni niech zdrowieje

Ostatnia edycja:
Dzień dobry. Ja wczoraj w domu mialam normalnie saune, gotowałam bigos i stałam przy tych garach cała mokra:no: dziś za chwilę jeszcze sałatkę zrobię i posprzątać muszę bo jak ostatnio sprzątałam to znów sajgon. Dziś dostaję gości więc nie zajrzę narazie tutaj ale czuje że w poniedzialek dopiero:tak:spodziewam sie ich na 12 gdzieś bo po 9 mają wyjechać (jednak to 214 km) a więc tymczasem;-)Poczytam was po niedzieli:tak:
Larvuniu, Befatko zdrowka dla waszych pociech i buziaczki.

MIŁEGO WEKENDU!!!:-)

hej megi:-)ale ty dzis wczesnie na nogach,no ale gosci oczekujesz wiec zrozumiale,
moj dawidek juz nie spi bawi sie na kocu:-)
ja zaraz ide sie kapac uszykowac bo jak zasnie to do miasta wybywam sama:-):-)zaszalec:-)
bozejak jak sie wczoraj martwilam,moj mial byc po 22 ja zasnelam otwieram oczy a on juz jest:-):-)hehe to mi chlopak zaszalal:-)tylko niespodziewalam sie ze przyjedzie sam autem po pijaku:szok::szok::szok::szok::szok:no myslalam ze dam mu zrypki jak mi powiedzial ale ze nic sie nie stalo to nie bylo sensu,trzeba bylo cieszyc sie tym ze juz jest:-D:-D:-Dpo pijaku to zawsze szczeli cos do glowy a mial zkumplem wrocic a auot zastawic pod jw.....
wczoraj o dziwo burzy nie bylo a dzis od rana sliczna pogoda:-):-)
cala noc mialam okno w kuchni i goscinnym otwarte nawet przyjemnie bylo:-):-)
kobietki co takie pustki?wczoraj jak was tu nie bylo to mi sie nudzilo,ehhh wracac tu juz ino rusz:-)befatka usprawiedliwiona bo ona tu czesto bywala:-)
wczoraj posmarowalam na te odparzenia ta mascia benhapet czy cos takiego i jest o wiele lepiej,mam probke wiec dzis wykupie wieksze opakowanie:-)lepszy niz sudokrem:-)
milego dzionka zycze

czesc
dzieki za zyczoenia zdrowka :tak:
bylam wczoraj z mlodym u lekarza i p. doktotrowa powiedziala ze u niego to wyglada jak uczulenie na cos (nie wie na co) bo nie jest chory.... smarka mi, kaszle wieczorami... masakra. Kaszel niby jest przez to ze to co z nosa mu zplywa to odkaszluje... dlatego kaszle. NO nic, chory nie jest wiec mamy pozwolenie tez na jaziora, baseny i spacery wiec dzis jedziemy na caly dzien na dzialeczke do moich rodzicow :tak:
wczxoraj dziadek ponoc juz nadmuchal basen dla nas i bedziemyu sie byczyc, grillowac i pluskac caly dzien :-D:cool2: wolne sobie zrobilam w pracy wiec caly dzien dzis luuuuzow mam na swierzym powietrzu:cool2:

wam taz milego dziona zycze kochane!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry! Witam się;)
U mnie ok, poza katarem...To raczej uczulenie. Tak bede miała przez całe lato.
Nos czerwony jak u alkusa jakiegoś.
My o 14 do mieszkanka ruszamy z kafelkarzem jestesmy umówieni. Jutro jedziemy do gw wybierać kafelki i panele.
A za tydzień będziemy u moich rodziców !!!:-):-):-):-):-):-)
strasznie się cieszę, ostatnio widziałam ich na Wielkanoc.
Ale jak będzie taka pogoda to ja nie wiem jak my bedziemy jechac 6h.....
Izka sie zamęczy;(

No ale miejmy nadzieje ze te upały troszke się uspokoją.

Do góry