reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witajcie:-)
ja dopiero wstalam:-)
lece do kuchni i potem wybywamy do miasta......
milego dnia kochane.
Madzia chyba masz co nadrabiac:-D

reklama
magda straszne- a w sobote w bogdancu bylo takie gradobicie ze bratu poobijalo caluy samochod i poniszczylo na ogrodzie na drodze zlamalo sie drzewo i upadlo na jadacy samochod a potem 4 samochody jeszcze w niego wjechaly...

Hej laski !!!

Marzenka milego dzionka udanych zakupow !!!

Ania no straszne w jakas godzine napadalo tyle deszczu wiecie jak sie balam :szok:....
a tesciowa w taka ulewe byla akurat na pogrzebie :angry::angry:....masakra jak wracali do domu to wody mieli prawie po pas w niektorych miejscach :angry::angry:

Hey!
Hey Madzia, fajnei że juz wróciliscie!
Ja musze zaraz na miasto ruszac, poki nie jest tak gorąco!
Miłego dzionka!!

Madzia jakich udanych zakupow:-D:-D:-D:-Djuz swoj limit wyczerpalam wcozraj i w sobote:-D:-D:-D
dzis do znajomej do urzedu skarbowego musze zeby mi pomogla wypelnic papier i przy okazji ja odwiedzic:-)to jest mama damiana kolegi od podstawowki.
i jeszcze od razu skorzystam z tego ze moj wolne to polece ta cholerna paczke wyslac i do urzedu sprawdzic czy w koncu sie wymeldowali poprzedni lokatorzy bo tego juz za wiele..............
dobra ide lepetyne umyc i sie szykowac :-)
aha a firanke kupilam dawidkowi z disney:-)
i teraz juz w tym pokoju przebywa jak najwiecej pomalu go przyzwyczajamy do tego pokoju bo wczesniej zadko tu bywal:-(
a teraz spi na kocu na podlodze hehe i o dziwo zasnal przy muzyce PINK FLOYD:szok:znacie?
a wczoraj bylam kupic pasek do goscinnego i od razu spojrzalam na te dzieciece,i jest duzo fajnych i ladnych ale nie bylo ani jednego samoprzylepnego:szok:masakra
dobra lece

A wczoraj dalam dawidkowi posmakowac marchewki:-Dale mielismy ubaw:-)ale co najlepsze to mu bardzo zasmakowalo i chcial jeszcze i jeszcze ale na kilku lyzeczkach sie skonczylo:-)nic sie nie dzieje wiec dzis tez dostanie jak sie obudzi:-):-)

My spadamy chwile na dwor i do sklepu :-):-)

Marzenka moja kuzynka ma core ma 2 miesiace a oni daje jej juz sprobuwac jablko,chrupki kukurydziane tak do pociumkania,marchewke :szok::szok: troche szybko jak dla mnie hehe....ale kazdy robi jak uwaza.....

no nic spadam !!!:-)

Madzia no troche szybko daje,maskara,ale kazda matka wie co dobre dla jej dziecka i robi jak uwaza:-)
Dawidkowi juz zabki wychodza i wczoraj jak mi plakal bo boli to dalam mu kawalek skorki od chleba oczywiscie trzymalam tylko se ciamkal:-)i widac bylo ze mu sie podobalo:-)
bo gryzaczka niechce jak narazie,a i kupilam mu nowy smoczek od 3 do 6 mies ale on wogule go niechce :wściekła/y:chyba za duzy dla niego:baffled:
ale wiecznie nie moze tego pierwszego smoczka miec.....
ja czekam az sie dawidek obudzi i wybywamy....
Dziewczyny chce ktoras kupic depilator brauna?mam go i wcale nie uzywam i tylko mi sie marnuje,3 razy uzyty i lezy odkad zaszlam w ciaze......
mam tez spodenki do kolan z firmy RESERVED rozmiar 40 w kratke sa,wogul nie noszone bo za male na mnie....
pozniej postaram sie wrzucic zdjecia
a i jeszcze sukienka lniana biala 2 razy ubrana fajna ale na mnie za mala w cyckach:-(

marzenka ja tez mam pelno rzeczy ktorych nie nosze ale jakos ciezko mi sie ich pozbyc bo wciaz mam nadzieje ze jakos kilogramy mi zleca a ame jakos nie chca;p

reklama
madzia witaj:-):-)

Dziewczyny mnie zawsze przeraża powódź, i straty jakie ze soba niesie:-:)-( ogień jakoś zatrzymasz a woda???? dla mnie szok jak w krótkiej chwili można stracić dorobek całego życia:no::no:

marzenka
mi też się wydaję że trochę za wcześnie, i to nie chodzi o to że matka wie co dobre dla jej dziecka tylko o to żeby nadmiernie nie obciążać nerek, jeslitek które są przecież jeszcze malutkie.
A na zęby to może i się ślinić dwa miesiące przed.

Ale gorąco!!!!!!!!!
A w sobotę jakaś impreza na głębokim co nie??

Do góry