reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam dziewczynki
Ciasteczko my wczoraj tam pod blokiem chcialysmy Cie wolac ale tak glupio stac i ciasteczko pod balkonem krzyczec:-D
Niuska trzymam kciuki!
Ja kolejne zgloszenia wyslalam do pracy.w piatek mam kolejna rozmowe o prace ale jako telemarketer wiec wiecie....i to jeszcze na Walczaka wiec straaaasznie daleko od nas.no ale zobaczymy.pojade i sie okaze;-)narazie mam rente i musze sobie nabic doswiadczenia do CV nawet za mniejsze pieniadze.kazda kasa mnie uratuje wlasciwie.
ja zaraz spadam na spacer.a potem moze jeszcze pod wieczor z synowa gdzies pojde;-)jesli bedzie chciala:-p

reklama
hej ja na chwile:-)
wrocilismy dopiero kolo 12 do domu i tak wszystko w locie robie
teraz siadlam i zajadam obiad dzis makaron i sos ze sloika pomidorowy ala spagetti tak na szybko...:-):-)

megi zdrowiej kobito a ten twoj to teraz smiga tylko fura wta i w ta hehe
a brat znow do was przyjedzie spowrotem??chyba mu dobrze u siostry...:tak::tak:
a ty teraz odpoczywaj i korzystaj z chwil wolnosci :-D:-D
to babcia sie ucieszy jak wnuczke zobaczy niespodzianke bedzie miala :-):-)

blondi trzymam kciuki zebys znalazla ciekawa prace !!...:-):-)

a gdzie reszta co taka cisza tutaj??

ja uciekam zjemy pranie sciagne a pozniej na dwor do wieczorka papa !!!:-):-)
[/QUOTE]

Larvunia a ty co tak wpadasz i znikasz w pół słowa:-D
Magda tak babcie z pewnością się ucieszyły no i dziadzia:-D Brat narazie nie przyjeżdża chyba jednak już nie wróci tu może tam mu się uda pochodzi poszuka może robota jakaś wpadnie wkońcu:tak:
Jakoś tak mi smutno bez Zuzki już za nią tęsknię, jednak widać przywiązana jestem do niej na dobre:-)Wysprzątałam chałupkę, pranie schnie a ja teraz spijam kawkę i może jakoś czas zleci do wieczora bo jak mają z tamtąd wyjechać po 16 to na 19 lub coś po będą w domku. Ale będzie zmęczony ten mój chłopina, spał 5 godzin ino i jeszcze w sumie 6 godzinna jazda, padnie jak poms dzisiaj:-(Ciekawe jak tam nasza Niuska:-)

jakos nie moge sie wbic w rozmowe..., ale pokazuje ze jestem :cool2:
...ale u nas chmury sie zebraly łlłooooo, bedzie chyba padac :sorry:

witam
po szczepieniu jestesmy dawidek wazy 8600 i ma 78cm:szok::szok:
niby tylko jedno wklucie bylo ale juz dzis mam dosc,strasznie marudny:wściekła/y::wściekła/y:
lece kolacje przyrzadzic poki dawid spi:-)

reklama
Hej ja czekam właśnie na moje pociechy, powinni być coś po 19 więc będę teraz ich wypatrywać potem kolacja i kąpanie więc już nie zajrzę.
Marzenka tak często bywa że dzieci marudne po szczepieniach, jutro może już będzie weselszy:tak:

To ja uciekam papa!

Do góry