reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
jak to spal:-Dno co ty madzia:-D:-Dto on nawet nie wiedzial ze ty rodzisz czy jak:-D
a to ta restauracja co kiedys mial tam gabinet lekarski wszolek?

ja w nocy pojechalam erka rodzic on zostal w domu i poszedl spac :-D:-D:-D i nie moglam go dobudzic telefonem zeby powiedziec ze ma corke :-D:-D
jak hanie rodzilam..

a jak szymka to byl w domu razem z hania i po 2 godz po porodzie przyszli :tak::tak:

tak tak to ta restauracja :tak::tak:

hehe to dobry ten twoj mezus:-D:-D:-D
no za chrzciny to nie duzo daliscie,
duzo daliscie za mieszkanko ile masz m2?
no tak co swoje to swoje,o tyle dobrze ze idziesz i tambrudzisz a wdomku czysciutko hehe:-D:-D:-D:-D

hehe to dobry ten twoj mezus:-D:-D:-D
no za chrzciny to nie duzo daliscie,
duzo daliscie za mieszkanko ile masz m2?
no tak co swoje to swoje,o tyle dobrze ze idziesz i tambrudzisz a wdomku czysciutko hehe:-D:-D:-D:-D

mieszkanie mamy 3 pokoje 69 metrow
a dalismy wtedy 80 tys....smieszna kasa a teraz jakie ceny hehe....:-):-)

dobra uciekam juz bo plecki bola :tak:
:tak:

Dzien dobry ja wyspana szymek spal do 6:30 w swoim lozeczku :-):-)
teraz dzieci wcinaja kanapki ja przyprawilam miesko na obiad i teraz posiedze chwile...bo zab mnie znow boli :wściekła/y::wściekła/y:

popoludniu jedziemy do babci do szpitala i tak dzionek zleci
a m idzie dzis na nocke...

to narazie na tyle bo spicie chyba jeszcze papapa
:-):-)

witam z rana
ja jeszcze w gosciach ale kolo 12 bede juz w domu:-)
gratulacje dla niuski:-):-)
no ale naskrobalyscie tekstu od wczoraj przelecialam po lebkach:-D
najadlam sie wczoraj ze hejku wsumie duzo nie zjadlam ale jak sie je malo sie a potem sie dopadnie czlowiek to i duzo nie zmiesci
ale az mnie brzuch bolal :-D:-D:-D
ja chrzciny robilam urodzicow dom maja duuuuzy a komunie w domu na 15 osob sama wszystko zrobilam bo u nas ceny za katering albo restauracja to najtaniej 1500zl plus swoje ciasto i picie

reklama
dzien dobry:-)
madzia gdzie tam spimy:-D
ja juz tez nie spie od 6-30:-D
heh czuje sie tak jakbym wogule w nocy nie spala:-D
moj mnie obudzil o 23-30 jak szedl spac potem tak jakos gadalismy i potem to juz spac nie moglam bo pajak wlazl prze okna:szok:i chodzil po nas ble ble ble:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:rany jak ja pajakoow nie nawidze
potem dawid budzil sie 3 razy takz etaka to nocka byla u mnie.
a dzis na obiad frytki schaboszczaki i marchewka gotowana,marc hewke juz zrobilam a teraz czekam na miesko az sie rozmrozi:-)
po obiadku jedziemy gdzies do lasu pochodzic powdychac swiezego powietrza:-)trezba korzystac poki ladna pogoda:-)

Do góry