reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej kochane:-)
madzia no dawidek duzy chlop:-)powiem ci tak bardziej do mojego m podobny ale usmiech to ma po mnie:-D:-D:-D
wloski mu caly czas rosna i ciemnieja:-Djak dla mnie jest ok,dobrze ze wloski ma bo jakos tak nie lubie jak male dziecko nie ma wogule:-D
oj nasza niuska to sie tam nameczy:-(ja tez dostalam glukoze,pewnie slaba jest jeszcze.pewnie sie dczekac kiedy mala dostanie :tak:

reklama
asienka a co ty tak cicho?tylko dzien dobry?kochana napisz cos wiecej?
a u mnie nocka do bani,dawid zasnal o 19, w nocy mi sie budzil,ja spalam juz o 21 wiec nie jest zle troche wyspana jestem,ale dawid juz nie spal od 5-30mojemu pobudke zrobil do pracy :-D:-D
zrobilam mu masazyk i jakos tak zasnal i do 7-45spalismy:-D:-D:-D
heh napewno to zeby znow nadchodza,bo jak wyszla mu ta dolna jedynka to przez kilka dni cisza byla,a ostatnio jak zajadal sucharka to dziasla mu krwawily,zauwazylam na sucharku takze zeby ida na maksa:szok:chyba z 4 razy wstawalam do tej 5-30:-(ah ah ah:eek:czekam na kawusie :-D

Niuska w koncu gratulacje :*

witam sie
mial byc udany costni wolny weekend a tu co czyms sie strulam i caly weekend mnie meczy najpierw w sobote zoladek i haftowanie a dzis od rana zaczelo mnie czyscic mam nadzieje ze szybko minie bo siedze w robocie i nie mam na nic sily ehhh.
a brzuch to mi wczoraj tak wzdelo ze wygladalam jak w 7 miesiacu ciay;/

witam z rana:-)
wy tu o zebach dzieciakow widze, niektore bezbolesnie przechodza inne gorzej
u mnie tak bylo u starszej spokoj a z mlodsza co my sie mielismy zanim zab sie wyrznal to 2 tyg byla strasznie marudna:-(moj M z nerwow nie wyrabial
ale szyly jej np. dwie dolne jedynki naraz i miala krwiaki na dziaslach a na gornych jednykach to az ropa sie zebrala i takie skory sterczaly, ona sie nacierpiala:-:)-:)-(

dzien dobry wszystkim tym co juz wstali i tym co spia jeszcze...
ja wlasnie kawke zaparzylam ide tylko rozwiesic pranie i zaraz wroce...:-):-)....

PR zdrowka zycze pewnie jakies wirusisko cie dopadlo :tak::tak:

marzenka to daje popalic dawidek troszke ze sapniem ale tak to bywa a zabki dokuczaja niestety:wściekła/y::wściekła/y:

Niuska w koncu gratulacje :*

witam sie
mial byc udany costni wolny weekend a tu co czyms sie strulam i caly weekend mnie meczy najpierw w sobote zoladek i haftowanie a dzis od rana zaczelo mnie czyscic mam nadzieje ze szybko minie bo siedze w robocie i nie mam na nic sily ehhh.
a brzuch to mi wczoraj tak wzdelo ze wygladalam jak w 7 miesiacu ciay;/

oj wspolczuje:-( bylo moze wizac smecte albo gastrolit bo ci potas spadl i dlatego jestes nie dozycia:-:)-( ja to pare razy przerabialam ale od czego innego

a to aniu rozumiem ze ty na studia od weekendu zasuwasz?
a to masz co weekend czy co 2?
mi susza glowe zebym sobie magistra skonczyla albo jakas podyplomowke ale
juz mi sie nie chce,
moj inzynier mi wystarczy:-)

reklama
Do góry