reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dzien doberek !!!:-):-):-)
wstawac spioszki...
mnie juz kawka sie konczy,ziemniaczki obrane i nic nowego hehe..
pozniej musze do miasta znow wyskoczyc kupic koperte i wyslac bluzke...mlody sie bawi zrobil dopiero wielka kupe w majtochy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj juz przyszla ta wiertarka z alegro ale fajna taka mala poreczna i tylko 2 dni to trwalo :tak::tak:
a kupilam na forum tu bluzke i juz 3 tyg a bluzki nie widac..czekam do konca tyg i babka odda mi kase bo raczej juz nie dojdzie,a nie ma kwita bo wyslala listem zwyklym a nie poleconym szkoda bo to byla bluzka dla mnie :tak::tak:...mam pecha do dupy z ta poczta nasza...

co robicie??
ciekawe jak u niuski nic nie pisze...

Ostatnia edycja:
hej laski:-)
my juz po sniadanku:-)
zaraz zabieram sie za zupke dzis zurek:tak:
madzia dlatego ja nie zamawiam przez neta nic dla siebie:tak:
no wlasnie madziarena urodzila,i o takiej godz ze nie moglam spac :-D:-D:-D:-D
madzia a ty skad wiesz?

hej marzenka a mam swoje wtyki hihiih :-D:-D:-D

zniklam bo mlody znow zrobil kupe w majtki dzis juz druga:wściekła/y::wściekła/y: i to bardzo rzadkie bee...zalozylam mu teraz pampersa bo czasem znow zrobi nie wiem czy to jakas biegunka czy co...:crazy:
no nic mam teraz robote ide wyprac te smierdzace spodnie eh
:-D:wściekła/y:

co dzis robicie na obiadek??
ja mam taki niedzielny hehe schabowe i mizeria i ziemniaczki
:tak::tak:

reklama
magda zebys wiedziala- jak my dla mlodej wybieralismy imie to nie slyszlam nawet ze one takie modne a teraz jak gdzies iizmey do piaskownicy to same Amelki hehe

Do góry