reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Beacia no śliczny torcik:tak: A czym robiłaś ten napis?
Aneteczka, no ja też mam nadzieję że to jednak nie ten refluks:-( Zdrówka Wam życzę, wiem jak się czujesz, bo kilka dni temu to przerabiałam:baffled:
Ciasteczko, troszkę cieplej się zrobi i spotkanko obowiązkowo będzie:tak:;-) Masz rację, czasami chce się "wysiąść z tego pociągu"... ale ja to taki trochę pancernik jestem, będzie się waliło, paliło, a ja i tak pójdę przed siebie. Już mi kilka osób, które mnie dobrze znają powiedziało, że jestem nadzwyczaj silną kobitką, i chyba to prawda jednak, bo pomimo tego, że łzy często z oczu mi płyną i czasem jest na prawdę trudno, to i tak potrafię szybko się otrząsnąć i iść dalej. No ale przede wszystkim trzyma mnie to , że mam dla kogo:tak:
No więc ja też wstawię obiecaną fotkę mojego debiutanckiego torcika (starsza córcia pomagała mi dekorować:-))

Załączniki

• Kopia marzec 2010&#11.jpg
    Kopia marzec 2010&#11.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 46
reklama
a ja mam cale zawalone oskrzela :( chodze i churlam jak gruzlik ehhhh ale mlodej na szczescie przeszlo. dzis podobno ma byc 12 stopni ciekawe zobaczymy ;]

a bylas u lekarza ? to dobrze ze mloda ok:-) bierzesz jakies leki?? zdrowka wam zycz:-)
a ja znowu popilam troche mleka do kawy tzn 2-3 lyzki i juz mam katar i kaszel:wściekła/y::wściekła/y:

zycze wszystkim zdrowia,a cieplo juz jest bo jest z 8stop:-)
ania ja bym na twoim miejscu poszla do lekarza bo takie cos moze szybko sie przerodzic w zapalenie oskrzeli:(

reklama
Do góry