reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Halo ja jestem...byłyśmy z młodą się przejść no i zaliczyłam kawke u psiapsióły a co!:tak:
Dopiero moja usnęła ale padnięta wyszalała się z dzieciakami jak byłyśmy...no i od dziś mojej zaprzestaje dawać słodkie i chrupki różnego rodzaju...dziewczyny mi na jednym wątku poleciły bym trochę przygłodziła moje dziecie i mniej dawała pić....przecież ta moja to wszystkim wybrzydza, nie je obiadów jedynie co lubi to frytki, placki ziemniaczane i naleśnika a zupy? zadne,bawi się nimi:wściekła/y: ziemniaków nie pamiętam kiedy miała w buzi, niby daję małe porcje ale nawet to ją zniecheca, jak ją nauczyć jeść wszystko nie wiem:no: Ta mojej psiapsiółki córcia ma rok idwa miesiące i je wszystko dosłownie niczym nie wybrzydza i ma wilczy apetyt:szok: a moja to taki mrzygot że hej nawet kanapki jej nie smakują:wściekła/y: ciągle woła pić pije naprawde przeszło litr dziennie no i tylko jakieś smakołyki typu chipsy, chrupki woła a jak nie dam robi taki płacz...jedynie co pije to rano i wieczór mleko ale ja bym chciała żeby mi obiady polubiła...

A tak z innej beczki, dziś śniło mi się że urodziłam dziecko, dziewczynkę i miała na imię Liliana nie wiem czemu, tak na nią wołali. Ostatnio mój mi pierdzieli na tamat drugiego dziecia, tata namawia bo chce prawdziwym dziadkiem zostać, psiapsiółka też mówi że mam działać... i przez to mi się po nocach śni, ze strachu jak jakaś kretynka sprawdzam sobie temperature co jest myśle??? na łeb dostaje?:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
megi to niedobrze ze mlodej obiady nie smakuja:no:
nasza mloda zjadla na obiad az 2 nalesniki, ona bardzo lubi, zreszta starsza ja wiecej ode mnie

Jestem bezradna w tej kwesti siłą nie wepchne jej do buzi:-(na cale szczęście niedowagi nie ma ani nadwagi

Odgrzalam pomidorową, wlałam jej malutko z makaronem i marchewką ona NIE!!
Za chwile uszykowałam bułkę z dżemem truskawkowym ona NIE!!
jeśli tego nie to spróbowałam dać taką kupną kaszke manną malinową ona NIE!!
Trzymajcie mnie bo mnie szlak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale woła pić i chrupki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co mam zrobić....nie dałam i nie dam skoro nie chce mi jeść to tego wogóle nie dostanie co chce, zgłodnieje to może tę bułkę zje wrr......

Ostatnia edycja:
czesc laski :-)
ale jestem padnieta,dzis byla taka zabiegana ze dajcie spokoj,najpierw urzad pracy potem szybko do domu obiad zrobic pozniej sprzatalam a jeszcze pozniej na rower pojechalismy,trzeba korzystac poki jest pogoda :tak:
musze sie wam pochwalic,bo w koncu odwazylam sie wyjsc na miasto w leginsach pierwszy raz w zyciu,bo ja to przewaznie w spodniach bo wmawiam se ze grube nogi mam,mialam do tego dluzszy obcisly sweter tak ze tylka nie bylo widac i wiecie co czulam sie bardzo wygodnie :-)
i jeszcze w dodtaku zaszlam do nowego sekendhendu:-)(niewiem jka sie pisze )i znalazlam fajne biale rybaczki i tunike wkladana przez gore czarna akurat moj rozmiar poprostu za.......te i za grosze i bardzo sobie tym humor poprawilam.chcialabym wam pokazac ale kurde niewiem jak sie wrzuca zdjecia bo jak probuje to nie moge jak wczesniej.
megi poki c o ja nie mam zadnych problemow jelsi chodzi o jedzenie podobnie jak twojej przyjaciolki je wszytsko co mu dam:-Di widze ze juz pyzaty sie robi jak ja:-Dgorzej jest ztym ze nie moge go nauczyc zeby kanapke jadl sam,bo on ztych leniuszkow i od razu do buzi chce wiec mu kroje na kawalki,ale osttanio chcialam mu dac kawalek parowki to tez nie zje tylko sie bawi i wyrzuca,

a tak z innej beczki:-D
Penne z groszkiem i słonecznikiem przepis | Kotlet.tv
probowala ktoras ?jutro chce zrobic ale tak do konca niewiem czy moj zje

Marzenka to fajnie żeś sprawiła sobie fajne ciuchy, to zawsze kobiecie poprawia humor:tak: mnie by się przydalo ale czekam na wypłate:sorry2: miałam dziś marny dzień i ciesze się że się skończył:eek::eek:
dobranoc wszystkim;-)

dziewczeta nie mam nastroju do pisania, wybaczcie....
na poprawe humorku jade jutro do mojej babci na wieś z moimi rodzicami. Jade z Fruciem, moj i tak w pracy wiec i tak bylyby nudy :dry:
MILEGO WEEKENDU :-)

reklama
hello:-)
moj brzdac juz na nogach od 5 a ja oczy na zapalki mam,ciekawe kiedy zasnie...
chcialam dzis umyc okna i wogule chate na blysk wysprzatac ale nic mi sie juz nie chce.......

Do góry