reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
;-)
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Czesc Wszystkim
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Ale mi dziś znow puls i ciśnienie skacze. Rano ciśnienie 105 na 60 a puls 148 myślałam ze sie przewroce
ja mierzylam bo mialam podejrzenia zatrucia ciazowego bo caly czas mialam nadcisnienie.. ok 160 na 100 zawsze.. i stad musialam mierzyc i zapisywac a pozniej ginkwoi pokazywac.
takze mysle ze lepiej sobie sprawdzac bo mozna przy okazji odpowiednio wczesnie reagowac. no i dreczaca opuchlizna.. ehhh viekawe czy jak kiedys znajde znow w ciaze to czy bedzie podobna do tej? oby nie....
hmm co porabiam?
ja siedze na necie i sie nudze.. M spi julka tez.... wiec i ja sie nudze.. choruje caly zczas.. teraz zapalenie oskrzeli... hmmm nie moge sie doczekac az wpelni zdrwa bede dluzej jak 4 dni.
takze mysle ze lepiej sobie sprawdzac bo mozna przy okazji odpowiednio wczesnie reagowac. no i dreczaca opuchlizna.. ehhh viekawe czy jak kiedys znajde znow w ciaze to czy bedzie podobna do tej? oby nie....
hmm co porabiam?
ja siedze na necie i sie nudze.. M spi julka tez.... wiec i ja sie nudze.. choruje caly zczas.. teraz zapalenie oskrzeli... hmmm nie moge sie doczekac az wpelni zdrwa bede dluzej jak 4 dni.
Ostatnia edycja:
daffi noooo ja tez juz mam dosc chorowan mlodego.... wiec wiem co czujesz. Jutro mial isc do przedszkola ale chyba nie pojdzie z nowu...w listopadzie byl 2 dni w grudniu wogole... Oby styczen byl inny, puki co w domku 2 tyg musi byc.
ja dopiero ziemniaki gotuje
Obiad pewnie na 16.00 bedzie
dzien lenistwa numr dwa dzis ;-)
ja dopiero ziemniaki gotuje

reklama
hahha Magda my tez dzis resztki noworoczne jemy... w sumie trzeba to powyjadaczeby sie nie popsulo! zalw wyalac do smietnika.
ja niedawno pamietam jak Szymek konczyl 3 latka a tu juz zaraz 4 latka a i Hania widze urodzinowa kobieta
Wszytskiego Najlepszego dla Hani z okazji 8 urodzin:*
co prawda nie sa dzis ale z wyprzedzeniem skladam co by nie zapomniec.
ja niedawno pamietam jak Szymek konczyl 3 latka a tu juz zaraz 4 latka a i Hania widze urodzinowa kobieta
Wszytskiego Najlepszego dla Hani z okazji 8 urodzin:*
co prawda nie sa dzis ale z wyprzedzeniem skladam co by nie zapomniec.
Podziel się: