reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future jak jechalam ostatnio do g-wa i tankowalismy na wylocie na stacji widzialam pod drzwiami lezal tam Husky odrazu pomyslalam o Tobie ze to Twoja sunia moze hehehe, moja z bagarznika myslalam ze drzwi wygryzie za psem :laugh2:

co do mariana to mowie Ci on CI tego nie wybaczy :-D:-D:-D

edit:
ale mi pyszna zupka wyszla krupniczek, mjami mjami ;-D miske opedzlowalam w sekunde chyba ;p

reklama
futurek marian zabawnie wyglada ale jak mu sluzy ze ma krotsze wdzianko to oki:-)
larvunia ja mialam wczoraj krupnik, a dzisiaj zrobilam gofry z dzemem jagodowym, ja zjadlam jednego i mam dosyc

mnie sie slodyczy nie chce a dziwne prawda, niby na dziewczynke powinnam chciec...
choc jednego moze bym i wciagnela hehe pogadamy jak zglodnieje bo teraz najedzona jestem juz ;-)
i zamiast sie chwalic to pakuj je i dawaj do mnie :-D:-D:-D

moja Zara od kilku dni nie zwiewa, pilnuje sie i na lince chodzi grzecznie.
a ja mam dzisiaj Jezyki z cebulką z ziemniakami i pomidorowke z wczoraj.
a ja wlasnie zjadlam grejpfruta i mi gębę wykręciło, ale był pyszny. same witaminki.
larvunia mi tez sie nie chcialo slodyczy, a w 7 czy 8 miesiacu do teraz ojejuuuuu
codziennie zjadam 3 bita i mi malo.
do tego podjadam jakies ciasteczko, kanapke z dzemem albo czekolada, cukierki, czekoladki. mhmmmmm

a co do White, to ona waleczna jest? bo ja juz planuje....latem...my z wozkami a psy po lesie....myslisz ze nie da rady?

a dlaczego napisalas o gofrach slodycze hymm? w nich to bylo tylko dzem slodki bo same gofry nie
i zrobilam tylko 3 bo moj zjadl 2 a ja jednego bo dziewczyny w szkole jeszcze

Future kurde nie wiem, trzeba bedzie je nauczyc kolezenstwa. Moja White byla grzeczna i potulna do momentu akcji z pewna suka u nas pod blokiem (kiedys tu pisalam,jak sie spotkamy to ci opowiem nie bede tu sie powtwarzac) i od tego czasu na wszystkie suki sie rzuca pierwsza jak widzi mniejsza albo w kagancu, nie wiem jak z duzymi suczkami jej zwrostu. Nie wiem czego sie spodziewac po niej teraz... Damy rade :-p;-) Bedzie przymusowe kolezenstwo hehehehe
chociaz ona z natury lagodna jest i moze nie za pierwszym razem Twoje psiny zaakceptuje to za kolejnym napewno ;-)

co do Zary to Twoja taka bardziej rudawa, tam lezal ciemny taki laciaty ale ciemny , wiec sie skaplam ze to nie ona ;-) ale odrazu o Tobie pomyslalam hehehe ;-)

grapefruit :eek: ffuuuuujjjjjj nie lubie:laugh2:

ciacho mi sie zawsze gofry wydaja slodkie... choc jadalam je z bita smietana i pudrem samym to zawsze bylo mi w mordzie slodko ;p

Witam
Ja 2 kawke dzis juz popijam bo w trans wpadłam i sprzatam szafy. Zostały mi juz tylko zamałe ciuszki popakowac rozmiarami zeby na strych do mamy zawiesc.

Katgen a my przeciez urodziła sie Zonia ;-) i szymon i zuzka ;-)

annes ale masz powera na sprzatanie szaf:-D
larvunia dla mnie takie rzeczy nie sa sllodyczami, ciasto tez zbytnio nie uwazam za slodycze,
ze slodyczy takich typowych to czasem zjem czekolade

Future ale fajny ten Twoj Marian:D no pierwszy kkot ktory mi sie podoba:D

Madziarena Moja Julia dzis tez jakas taka maruda ciagle plakala przychodzila i sie tuliła.. dzis z nia 3 swiaty byly.. zreszta Mycha moze pwoiedziec bo odwiedzial nas dzisiaj i widziala co dzis dzieciaki cudowaly:D

reklama
Future- słodka ta twoja kotka i taka śmieszniutka jak jest łysa. Odrosną jej :) A ty to widzę, że psiara i kociara jesteś. Ja niestety kocham zwierzaki, ale nie mogę mieć. Jestem alergikiem, jeszcze psa tak, ale kotów nie mogę w ogóle. A miałam kiedyś 3 psy i 3 koty, królika. Musiałam oddać bo nagle alergii dostałam jak miałam 14 lat. Leczyłam się cały rok na płuca i nikt nie wiedział co mi jest. A moja kotka miała 10 lat jak ją oddawałam. Biedna zdechła z tęsknoty.

A co do słodkiego to ja też miałam takie napady w ciąży, teraz jakoś mi przeszło, czasem zjem jakieś ciacho.

Madzierana-
ale was wysypało w rodzinie i nie mieliście problemów z chrzestnymi? Bo u nas jakoś mało dzieci, a chrzestnych jakoś znaleźć nie mogłam. Oby twojej małej nic się nie wykluło, żeby przeszło bokiem, źle jak dzieciaki chorują.

Daffi- może tak reagują na zmianę pogody, bo idzie ocieplenie. Mnie głowa boli i dzieciaki pewnie też czasem mają ból głowy tylko nie umieją powiedzieć.

Annes- to jak już się tak rozkręciłaś to wpadaj do mnie, ja mam dwie do posprzątania szafy i nie ma komu, a tam baby z dziadem brak :)

Ostatnia edycja:
Do góry