reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

future to superasnie ze mala ladnie spi i ze wszystko ok a ty szybko dojdziesz po cesarce
a jak dziecko jest na cycu to kupki sa luzniejsze, u nas mloda miala nietolerancje nabialu wiec jak cos zjadlam to miala kupki z pianka ale to u nas u ciebie narazie oki:tak:

reklama
Martucha- a od której strony JP mieszkasz, tam przy Kenie tam zawsze miejsca nie ma, mój kuzyn mieszka w tych białych blokach z zielonymi dachami. Tam mają lepiej z parkingiem, więcej przestrzeni, a jeśli chodzi o park, to racja tam nic nie ma poza osiedlowymi placami zabaw.

ja własnie mieszkam na KENa i to jest tragedia, np muszę zakupy z auta wypakować i jechać gdzieś i szukać miejsca kolo placu papieskiego:dry:
na szczęście mają szlaban robić u nas wiec może coś się zmieni:tak:

a ja witam po bardzo udanym weekendzie:-) choć dzisiaj byliśmy na wiosce i na spacerze koło 17 w lesie i trochę zimno było...

HELENKA prześliczna!!!! GRATU:ACJE future:tak:

Hej hej kobietki mamuski. Po nieco małej przerwie wpadłam tu do Was bo jakos brakowalo aby poczytac i popisac troszke. Pozdrawiam WAS wszystkie!!
FUTURE moje gratulacje!!! MAMUŚKO!! Cieszę się że już masz swoją księżniczkę obok siebie to najcudowniejsze chwile .. wszystko pierwsze wszystko słodkie wszystko ahhhh.. rozmarzyłam sie... :)

Moja Lilka troszkę sie smarkuliła taka pogoda kapryśna - ale juz ok.
No i mamy juz ząbek :) jupiii
ale chyba juz kolejny sie pcha na swiat bo znowu maruderka.

Skończyła poł roczku i jestem coraz dumniejsza z niej. Zaczęła ładnie jeść zupki (oczywiscie te mamusine -sloiczkowe ble ble tfu tfu) Deserki to i ze dwa na raz mogłaby wciagac, owocowa dziewuszka. Zrobiła sie taka silna i zwinna ze brakuje mi juz pomysłow na zabawy dla niej juz jej mata i lezaczki nie wystarczaja - teraz najlepiej sie tlucze zabawkami po stoliku i po lapku :) ahhh te szkraby.

dzien dobry:-)
tyle sie rozpisalam i dupa komp mi sie zawiesil:wściekła/y:
future fajnie ze mala da ci pospac:-)
myszka mojemu tez wtym samym czasie wyszly zabki;-)no i odzywaj sie czesciej:-)

czesc WIOSENNIE :-)
Zapowiada sie piekna pogoda :tak:

Mlodego do przedszkola dalam dzis po 3 tyg nieobecnosci, plakal a jak :-( Ale jak Pani powiedziala, ze kielbaski dzis w ognisku beda piec to sie uspokajac zaczol :sorry: Biedactwo moje.. "mamo ja niechce tu byc, ja chce z Toba" :confused2: Serce sie kraje jak sie slucha takich slow... no ale coz jutro bedzie lzej pewnie ;-)

Milego poniedzialku ;-)

hej
pogoda super, widzialam dugoterminowa to juz ma tak byc cieplo :-):-) ojeje:-D:-D
larvunia mlody przyzwyczai sie wiadomo dluga przerwa
marzenka wlasnie 100lat dla Dawidka!!!

milego przedpoludnia zycze, ja zaraz ide do przedszkola, robie dzisiaj za dodatkowa opieke do dzieciakow:-)
maja spacer witajacy wiosne

reklama
Cześć dziewczyny, wczoraj z synkiem wróciliśmy do domku ale jakoś weny nie miałam żeby cokolwiek napisać - doła miałam jak nic, poryczałam się do tego dobrze że mężuś był w domku to przytulił i troszkę pocieszył bo już Mnie to wszystko dobija :-(
wyjazd średnio udany ...
Future Helenka jest śliczna gratuluję jeszcze raz ;-)
1oo lat dla Dawidka :-) niech rośnie zdrowo ;-):tak:

Dziś się zapowiada ładna pogoda więc zaraz wyruszamy na miasto jakoś nie mam ochoty siedzieć w domu bo dół mnie łapie ...

Do góry