reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

asienka ja nie nosilam mam tylko okulary
za to moja kolezanka zanim miala operacje korekty wady wzroku to nosila soczewki mowilam za sa ok i bardziej porczne ale
musiala zawsze pamietac o pojemniczku zeby na noc nie wkladac

oliwki trzeba lubic i tyle dla mnie pachna i maja smak kiszonki, zjem krewtki itp ale tego nie rusze

reklama
a my niedawno wrocilismy z roweru,biedny david rowera nie dal schowac do piwnicy bo on jeszcze chcial:-D:-D:-D:-D
krzeselko ledwo ledwo jeszcze sie miesci,za dlugo nie pojezdzi bo nozki ma zgiete.
ja oliwki to lubie tylko w salatce :-)inaczej nie zjem:-D

o prosze jaki maly zadowolony super, a sa wieksze krzeselka?
a nasza mloda ma rower kupiony 4 kolka ma i nie chce jezdzic, w zeszlym roku moze z raz pojechala i stoi :dry: nie wiem jak nie bedzie chciala jezdzic to chyba go sprzedam albo nie wiem, taki zielony z krowka jest a ta nie chce

no moj bardzo za rowerem jest,jeszcze jak kupimy specjalnie dla niego to juz chyba calkiem nie bedzie chcial zejsc:-)

no niby nasz jest do 22kg gdyby mozna bylo regulowac podnozki to ok ale juz sa na maksa.jednak do mamy to wytrzyma,jutro sie sama zn im przejade zobacze czy dam rade,bo ja to ztych panikujacych,nawet nie chcaco moge sie przewrocic a dav krzywdy nie chce zrobic,chyba ze bede go prowadzic:-D:-D:-D:-Dwogule to jestem za niska zebym mogla z nim swobodnie jezdzic.
zastanawialam sie czy aby nie sprzedac ale szkoda bo to jest bardzo dobra rzecz,bedzie na drugie:-):-)

marzenka jak byl niedrogi i wiesz ze jeszcze ci sie przyda to nie sprzedawaj, dobra rzecz
my mielismy taki plastikowy ale duzy miescil sie w nim nawet 3 latek

hmmm ja tam własciwie nie wiem jaki zapach maja oliwki :-D najczesciej kupuje takie w oliwie i ziołach z feta to mój debeściak:)Sa wtedy jędrne bo te ze słoika w zalewie albo z torebek to faktycznie czasem takie dziwne .
Sledzie tez lubie i krewetki i inne takie paskudztwa byle by sie na mnie nie gapiło:-D:-DPlecam macki osmiornicy;-)
Asieńka -no to nieźle ja juz sie boje co to bedzie jak moja od września do szkoły pójdzie .a te angielskie dzieciaki wiecznie zasmarkane i z gróźliczym kaszlem.Fakt ze pewnie szybciej sie uodparniaja bo z mojego sasiedztwa dzieciaki w październiku na boso po chodnikach biegaja a my z Kayka juz w kurtkach zimowych wtedy
Ciacho - szkoda ze mała nie jeżdzi na rowerku .Moja kiedys dostała uzywany rowerek od znajomych troche pobijany ale działa tylko nie ma kto kólek bocznych przykrecic i chyba mama musi sie wziać grr ..

befatka to tak jak w holandii chlodno na dworze a dziecaki ten bez rajstop w kaloszach i tez wiecznie zasmarkane ale pozniej ponoc nie choruja -kolezanka opowiadala
moze bedzie jezdzic nie wiem a jak nie to nie

mielismy podobny tylko bez tego przodu ale nasz byl jakis mega wielki cora miala 3 lata sie jeszcze miescila w nim
a ten wasz jest super:-)

reklama
Do góry