reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho dzieki, juz o niebo lepiej :tak:
nie wiem co to za dziwny atak rano mialam, ale przestraszona na maxa bylam :baffled:
a w lesie robactwa pelno zaczyna latac...

Future powiedz gdzie te siatki sie kupuje to w piatek kupie sobie sama, bo kurna pelno much juz w domu mam malych :dry:
no i jak tam po szczepieniu :confused:

dobra miego popoludnia, bede pozniej :*

reklama
Ja pół dnia na spacerze, ledwo się dowlokłam, i mam zakwasy od wnoszenia wózka.
Zaczytałam się i zapomniałam o bb.
Lavrunia- to współczuję, bo ja rzadko mam takie bóle, ale jak miałam ostatnio to też nie wiedziałam co jest, aż mnie szczęka bolała, masz rację chyba migrena, za szybko ciśnienie skacze, a ty jeszcze w ciąży.

A dla pozostałych lasek witam :):-)

A mnie coś kołacze serce, nie wiem czy to starość:-), czy to coś z tarczycą, bo niby na co serce kołacze:no:.
a mój najmłodszy jak nigdy objadł się zupą, chyba moje mu lepiej smakuje niż te słoiki i już 3 razy się wykichał.

kroma ja dzisiaj tez pol dnia na dworze a jeszcze umowilam sie z kolezanka i idziemy z dzieciakami na plac zabaw,
rano polecialam kupic starszej jakies podkoszulki, bo wyrosla z 3/4 koszulek:oo:
ale tak to jest jak nosila po 3 lata ciagle te same a urosla:-D
mlodej sandaly kupilam juz dzisiaj targala je po piachu na placu zabaw ciekawe ile wytrzymaja...?

Witajcie dziewczyny po Świętach! Widzę , że wiele z Was zmaga się z choróbskami...:sorry2: DUŻO ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH CHOROWITKÓW!!!!!!!!
Megi, bardzo mi przykro, wiem co czujesz, ale masz rację, Babcia już się nie męczy, o tyle dobrze....Tulę!
KasiaF my też fani żużla, ale wczoraj tylko mój G był na meczu, ja przed TV kibicowałam, no i byłam w ciężkim szoku (oczywiście pozytywnym;)), że nasi aż tak dobrze się spisali:-) Ciekawe jak im pójdzie z Falubazami;-)
KATGEN PYTANKO: czy Ty wczoraj byłaś może w Gorzowie???? Widziałam z auta na ul. Łokietka dziewczynę, która wyglądała identycznie jak Ty, szła z jakimś chłopakiem, w jasnej koszulce była,w paski chyba:-), coś ok godz. 16. Więc albo to Ty, albo masz w G-wie sobowtóra:-D

U mnie Święta minęły spokojnie, w pierwszy dzień mieliśmy gości, w drugi pojechaliśmy sobie nad jeziorko, troszkę odsapnęłam sobie, odpoczęłam, na bosaka po ciepłym piasku pochodziłam:-D.... szkoda tylko że wszystko co dobre tak szybko się kończy, od dziś znów praca, dom, praca, dom...:sorry2:

Oj ja też oczy przecierałam z biegu na bieg coraz szerzej... Masakra jak oni ich zmietli... A przed meczem mówiłam że lanie będzie w lany poniedziałek... A tu proszę takiej stali to ja nie pamiętam... A z Falubazem to raczej tak łatwo nie pójdzie... Mojego Kacpra ktoś nauczył krzyczec DO BOJU FALUBAZ... i nie wiem kto... a ładnie śpiewał piosenki stali

dziendobry...
ja wmiekam, mam migrene zaczyna sie :-( mam mroczki, tego posta pisze juz z 1o minut juz...
ratunki..... tablete wzielam, bo sie rozkreca czuje

Ja też się dzisiaj męcze, małego do fotelika wpią nie mogłam tak mnie głowa bolała... I ani kawa ani tabletki nie pomagają... A ty się kochana nie forsuj tak tylko odpoczywaj :-)

dzien dobry !!
ale u nas pochmurno zero slonca chyba bedzie padac :angry::angry:
pogoda sie zepsula ...
ja wcinam sniadanko popijam kawke a pozniej jade do miasta :-)

Larvunia zdrowka aby cie nie rozlozylo jak nie marcel to ty..wy to sie macie z tymi chorobskami...

ciacho ja tez sie tak zbieram za zdjecia bo nie mam zadnych tylko w kompie a juz raz komp padl i wszystkie fotki przepadly :wściekła/y::wściekła/y: i mam nauczke zeby teraz choc czesc wywolac....no ale zebrac sie nie moge....

No nic milego dnia wszystkim zycze :-):-)

Ja też mam zdję do wywołania z 200... ale mam kopie na 2 płytkach... A albumy kupiłam z 2lata temu i w jednym jest z 15zdjęc i świecą pustkami...

Jeszcze siostra M mi swojego synka podrzuciła do mnie... On kiedyś taki szogun był że masakra a teraz patrząc na Kacpra i niego to tamten to anioł... Lubi któraś tapetowa? To może jakaś ma ochote mi pomóc? bo M dzsiaj przegoniłam po mieście za meblami i teraz biedny odsypia... I nie mam z kim :/

Witam się

Larvunia- myśle, ze już Marcelek po przeszkoleniu będzie potrafił zaalarmować, jakby co. Moja siostrzenica, jak miała coś ponad 3 latka, to została sama w domu z babcią\teściową siostry\tej słabo było i zemdlała, Mała chwyciła telefon i nacisneła ostatnio wybierany numer i tak zaalarmowała kolegę szwagra. Ten już migiem telefon do szwagra. Jak przyszedł do domu teściowa siostry lezała na podłodze , a dziecko koło niej i położyła głowę babci na swoich kolankach, żeb jej wygodniej było.

M poszedł na spacer z młodym, a ja sama:-).........święty spokój mam.

Nie wiecie gdzie mozna nad jeziorko na długi weekend pojechać???jakieś sprawdzone miejsce???

No kuknijcie na tajny, zadałąm Wam pytanie.

jak na jeziorko.. o tej porze roku :szok: :-p
choc moj mezus na nurkowanie sie juz szykowac zaczyna powoli tez, oj zacznie sie zamartwianie o niego ;-)

chlopaki sie kapia... a mi sie z nowu spac chce :-p

Ostatnia edycja:
Lavrunia i jak głowa? a alergia? mnie na razie odpukać nie bierze, tylko mam suche gardło.
future- a ty dalej kichasz i jak mała Helenka?
ciasteczko- to młoda długo przenosiła te podkoszulki, należało się jej coś nowego, chyba dobre gatunkowo były, bo niektóre to po paru praniach i szmata a tu 3 lata noszone.

Aneteczka- Ja dawno nie byłam na żadnym jeziorku, chyba muszek nie ma, ale ja jadę na działkę i tam koło Łośna w Lipach jest jezioro, ale jak tam stoi z czystością i atrakcjami to nie mam pojęcia.

Kasia- jak przygotowania do ślubu bo widzę że niedługo coś się szykuje.

a ja po orbitreku.
zgrałam fotki z świąt i wyszłam jak jakieś monstrum, a poważnie, to przez ten ból głowy to wyszłam tragicznie, nie pomalowana i włosy jakoś źle ułożone jakbym z łóżka wstała i usiadła przy stole, a chciała mieć jakieś fajne fotki, muszę sobie coś zrobić jeszcze raz.

reklama
hej! my po szczepieniu. mala nie chce spac, ale nie ma gorączki ani nic! ale nie mze zasnąć. w samochodzie bylo tak strasznie gorąco, a ja ani okna, ani klimy, zeby mala nie przeziebiła się. wzielam narazie tylko 3w1 szczepienia, a rotawirusy nastepnym razem.
kroma - kicham, ale juz lepiej, a mala wazy juz 3.700. kawał baby ;)

Do góry