reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ostatnia edycja:
reklama
normalnie wyjęta z zycia dzis jestem. ta mała terrorystka nie spi od rana. na spacerze chwileczke sie zdrzemnęła, moze z 15 minut, a jak sie tylko zatrzymałam, to w ryk. nie moglam jej zostawic na dworze i przyjsc popisac, tak jak w poniedzialek, bo ryczy. nie napisałam ani jednej strony, nie zorbiłam obiadu, nie posprzatalam. nic.
wielki burdel, głodna, sama, menżu w robocie do 20. makabra!!!!!!!!!
teraz lezy i ciumka smoka, nie placze od 5 minut, moze zgram zdjecia zaraz.
boze niech ona zaśnie!!!!!!!!!

edit.

dodałam kilka fotek w galerii.

Ostatnia edycja:
Kroma spokojnie jakby coś mojemu nie daj Boże się stało wiedziałabym o tym pierwsza niż tv...co dzień modlę się za mojego i ufam że wszystko będzie z nim dobrze aż do powrotu:) poprostu ufam!!!
Lana- mojemu też jak podsunęli papiery pod nos to za dużo do gadania nie miał, jeśli chce aby mu potem przedłużyli kontrakt musi choć na jedną misję wyjechać chyba że nie wiąże przyszłości z jw to jak najbardziej może odmówić.
future- Helenka usnęła w końcu? dała ci odetchnąć??:) zastanawiam się jakie będzie nasze drugie baby:) Zuzia do spania była anioł, mam nadzieję że z drugim nie będzie odmiany...
Kawka wypita a moja usnęła ciekawe jak długo potrwa jej drzemka...

no megi ty to akurat masz jakiekolwiek pojecie na ten temat. p;oniekad ladna aksa do zgarniecia ale kurcze jakim kosztem ta rozłąka i zagrozenie zycia. zeby zagrozenia juz takiego nie bylo to inaczej.. samą rozłąke sie juz da przezyc.

A mi brak juz sil ostatnio ciagle cos. najpierw oczko pozniej raczka po szczepieniu a teraz odparzenie i biegunka!
spala julka w dzien 2.5 godz i musiala zrobic kupke. nie czulam jej i do tej pory jak zrobi w ogole tej kupki nie czuc bezzapachowa i wsiaka w pampersa. jak ja przebieralam gdy wstala sie przezegnalam. cala pupa czerwona miejscami juz kropki krwiste sie porobily i strasznie ja boli!

Future- wszystkie fajne dzieci i mądre muszą się podrzeć, mój tak ma do tej pory, po 6mcach się przyzwyczaiłam, może jej coś dolega, pogoda nie daje im spać, duszno jest.

Megi- każda praca ma swoje zalety i wady, taka jego praca, podejrzewam, że jakby nie chciał być wojskowym to by zrezygnował, pewnie pieniądze go też motywują, będzie miał co wnukom opowiadać, jest mu pisane długie życie u boku Twego i dzieci. Mój dziadek na wojnie walczył i przeżył i ma 93 lata i śmiga nie lepiej niż nie jeden 50latek. A ktoś spokojnie żyje, nie jeździ na misje, nie ryzykuj i go zabierają z tej ziemi.

Lana- moja też ma takie kropki, teraz tylko czerwone, ale był czas że były krwiste, bo miała po anginie i antybiotykach biegunki, ja ją smarowałam sudocremem ale nie za bardzo działał. Kąp ją w mące ziemniaczanej, albo posyp jej tym pupę.

Mam puder penaten i tak za kazdym przebraniem smaruje czym innym ale masciami najrzadziej bo co za duzo nie zdrowo. juz teraz nie bede jej meczyc ale jutro powietrze je troszke dupke.

LANA mi Kacper sie nie odparzał w pieluchach o dziwo, doś często właśnie sudocremem smarowałam... A teraz jak pieluch używamy tylko na noc to raz na 2tyg doopa czerwona i sam mówi że boli go... A kiedyś to przecież i w samochodzie dużo w upałach i sie nie odparzał... nie rozumiem

No i dzisiaj mi się na drzemce posikał... W poniedziałek pierwszy raz a dzisiaj 2 raz... Od 1maja znaczy sie... Ale nie krzycze tylko mobilizuje delikatnie żeby uważał... Dostał dzisiaj rowerek ale już tyle dzisiaj z nim na dworze byłam że jak M skończył składa to juz sił na dalsze wojaże nie miałam... Jeszcze pranie ściągną musze a już na stercie 2 z rana leżą... Ale mi sie prania w tym remoncie nazbierało... Jeszcze te 2 zasikane pościelki... Nie nadążam...

oddam wrzeszczące dziecko w dobre ręce!!!!!!!

eh. mała okropna baba!

Larvunia dzie Ty?

Kroma nie wątpię, że będą z nich cudowne dzieciaczki. Ja też myśle, że to pogoda. a ja padam już na ryj. niech moj wradca, bo chce do wanny.
poszłabym szybko spac, ale musze coś napisać dzis.
buuuu

reklama
my dopiero do domu weszlysmy od 17 na placu zabaw, jutro chyba dluzej posiedzimy bo mloda szybciej konczy
lana w ostatecznosci moze posmarowac mlodeh tylek tormentiolem wysuszy ladnie

milej nocki dziewczyny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry