reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kochana 400zl bo miala az 4 kanaly do robienia myslalam ze dostane zawalu jak uslyszalam cene
180zl to ja placilam 7 lat temu za kanalowe a teraz to moge sobie pomarzyc o takiej cenie

reklama
sporo kasy! braknie slow czlowiekowi i oddechu jak slyszy taka kwote.
Pensje stoja w miejscu a wszytsko inne drozeje. i jak czlowiek ma zyc. nie wiem.
nikt nie mysli o tych zwyklych czlowieczkach.

ale wlasnie sprawdzilam teraz u mojej dentyski na stronie internetowej jaka cena to o 100zl bym wiecej zaplacila
robi sie to co kiedys wartosc pieniadza jest mala, coraz mniej mozna kupic, to jest posrane w tym kraju i jeszcze beda mowic ze nie jest zle

Na zamknięty rusza ;) zapodałam kilka starych-nowych fotek

EDIT
LANA tak, jest to mój kuzyn, nie wiem dokładnie w jaki sposób ale dalsza rodzina...

Ostatnia edycja:
hej. ten zbiornik jest z bardzo lekkiego plastiku ekologicznego, ale jest ogromny. i 4 facetów by nawet przez plot podali na droge. i tak chyba bylo. bo kolo 3 psy naszych sasiadow bardzo szczekaly. i oni wstali sie napic, i widzieli na swiatlach samochod. a to nasi dobrzy przyjaciele z gorzowea, i jak my sie tu wprowadzilismy, to i oni kupili sobie dzialke i sie wybudowali. no ale tu duzo samochodow jezdzi, zwalniaja, i nie bylo to nic podejrzanego... no ale jednak.
chodzi o to, ze my i tak bedziemy musieli to kupic jeszcze raz... wrrr

Na zamknięty rusza ;) zapodałam kilka starych-nowych fotek

EDIT
LANA tak, jest to mój kuzyn, nie wiem dokładnie w jaki sposób ale dalsza rodzina...

:):):):) bo z Rafalem sie znamy:)

future strasznie mi przykro. wiem o czym mowisz. spory wydatek. ja sobie tego wyobrazic nawet nie moge.
dla mnie taka kasa to jest bardzo ale to bardzo wiele

widzę ze się kiepsko porobiła, szkoda Future, ludzie nie mają za grosz litości i empatii, mam nadzieję że im się los odwróci wkrótce.

Ja po filmie, było ekstra, kurde się śmiałam z ekranu taki duży.

reklama
Future to tymabrdziej wpsolczuje. moze jednak jakims pieknym cudem uda sie odzyskac.

kroma ty to szalona babka jestes:)

Do góry