reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dziendoberek, ale mialam spanie :-) wlasnie co sie obudzilam z mloda ;-) chlopaki w sumie tez pare chwil przed nami ;-)

odezwe sie wieczorkiem, dzis do g-wa jedziemy pare spraw pozalatwiac...

kasiaF i lili tulam Was mocno!

reklama
witam laski, ja byłam u mamy wróciłam i czekam na przybysza, biedny jedzie z Uk na Litwę samochodem i u nas się zatrzyma na drzemkę, nie widziałam go z 2 lata.

Pr- dzieciaki rozrabiają, Arek już raczkuje i interesują go krzesła, wszystko przesuwa i maca. A Olka ostatnio troszkę spokorniała, chyba się zawstydziła, bo jak goście byli to kupę wlała na ziemie i koleżanki syn z ciekawości chciał złapać i koleżanka tak się wydarła nie, że Olka aż w pokoju resztę wieczoru spędziła i tak jak szalała i się nie słuchała to poszła spać i jakoś od kilku dni mnie ciągle całuje. Ale i tak Arka bije.
A jak tam twoje dzieciaki i jak Jasiu już zaczyna kombinować?

Megi i Pr- wy się twardo wzięłyście za upiększanie, mi się przyda henna, ale chyba sama zrobię, jutro mam fryzjerkę, jak ja nie cierpię się farbować, ale przyciemnię troszkę.

A ja pojadłam moją zupę wszystko warzywną i mnie brzuch boli.

Kroma- Jasiek kombinuje odwracanie z plecow na brzuch jak go posadze to chwile posiedzi ale skalda sie jak scyzoryk i stac lubi jak go pod pachy trzymam, jeszcze nie raczkuje ani sam nie siada Amelka juz w jegow ieku siedziala sama. No i zebow brak. Ale smieszek z niego niezly jest i gada po swojemu a mowie do niego wczoraj Jasiu zawolaj tate a wyszlo mu aweł :) czyli Paweł hihih;pa i z Amelki sie usmialismy wczoraj. Tesciowa do mnei ze jak Jasiek wyjdzie z lozeczka to gdzie on bedzie spal bo chyba nie z Amelka, bo jak chlopak z dziewczyna przeciez nie moze ( no kurde maly jest to moze przeciez) a Amelka mowi:A mama przeciez spi z tata i co z tego ;]

Hej!
Przyłączam się do mających problemy z mężami...Mam nadzieję,że u was(u mnie też),w końcu wszystko się wyjaśni i znowu będzie,jak dawniej...

Ja sobie właśnie odpoczywam... Franek śpi,obiad zrobiony,kawa...hmmmm już wypita,Jakub na dworze. Luzik;-)

Pr- nieźle młoda kombinuje, cwaniara mała. A Jasio jeszcze usiadzie, mój Arek też tak w scyzoryk się składał, ale dzień po dniu nagle zaczął siedzieć i też miał tak z pół roku, a raczkować to zaczął na dniach, myślałam, że już nie będzie, bo Olka też nie chciała, a ten załapał i śmiga. Za to na nogach nie stoi, nie chce jeszcze. A zębów też brak.

Emilka-
chyba te chłopy jakiś wirus dopadł, ale jak każdy wirus trzeba wyleczyć. Życzę wam poukładania swoich spraw. Mój M na szczęście jest kochaniutki, dziś mi chatę posprzątał.

Witam

U mnie też nie najlepiej, ale szkoda nawet o tym pisać, co ma być to będzie.

eMa nie ma o mógłby być. Młody siedzi wlaśnie w foteliku do karmienia i się caly usmarował jogurtem.

Mnie się nic nie chce, nawet na spacer z młodzieniaszkiem wyjść, zrobie sobie kawę i może na fontannę z nim sie wybiorę.

Do mających problem z eMami- wytrwałości!

Może w weekend udało by nam się gdzieś spotkać, np park róż???pomyślcie nad tym!

Ostatnia edycja:
hej
a to chyba naprawde jakis wirus dopad waszych M, oby wszystko bylo oki laseczki
aneteczka a na sobote chyba deszcz zapowiadaja, ja niby wstepnie moge sie umowic, ale jak to wyjdzie to nie wiem jeszcze

helo. kasia i lili...;( przykro mi.

ja bylam wlasnie u babci, cały dzień tam spędziłyśy z hesia, mamą i Dżekiem. padam troche. meczący dzień...

moja mała je zupkę marchewkową z ryzem. smakuje jej, bo aż cmokta ;)

reklama
Do góry